GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivošević: Ne postoje eksplicitne slike i snimke seksa s djevojkama iz Srbije

Ivošević: Ne postoje eksplicitne slike i snimke seksa s djevojkama iz Srbije
SKANDAL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.06.2022 / 08:20
Autor: SEEbiz / Večernji list
SPLIT - Kandidat Centra za zamjenika gradonačelnika Splita, Bojan Ivošević u nedjelju je opovrgnuo medijske navode da je u komunikaciji na društvenoj mreži mlađoj ženi slao eksplicitne slike i snimke seksualnog sadržaja, a Ivica Puljak najavio je prijavu policiji zbog prevare na internetu.

Večernji list u nedjelju je na portalu objavio da "posjeduje mučne prepiske s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između Bojana Ivoševića, bivšeg splitskog dogradonačelnika i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića - s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetna". Tvrdi da se razgovor odvijao sredinom prošlog mjeseca putem društvene mreže. Dodaje kako se Ivošević i Baričić nalaze na listi Ivice Puljka za nadolazeće izbore u Splitu, 26. lipnja.

Takve medijske navode kao netočne večeras su odbacili Bojan Ivošević i predsjednik stranke Centar, Ivica Puljak, kandidat za splitskog gradonačelnika, koji je za ponedjeljak najavio konferenciju za novinare te podnošenje prijave policiji zbog prevare na internetu.

"Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija, ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimke koje sam ja poslao ili na kojima sam ja, te je također pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju, već suprotno ja sam prestao odgovarati", ustvrdio je Ivošević na Fecebooku.

Napominje kako je izašao tekst o njegovom kolegi koji je, kaže, "u privatnom razgovoru s jednom, kako je mislio, curom, slao neke privatne slike i razmjenjivao određene poruke, pa čak i da bi je uvjerio da dođe, izmišljao razgovor sa mnom. Ispalo je da se radilo o prevari, gdje su njega koristili za doći do mene, odnosno emocionalno ucjenjujući njega, pokušali doći do mog eksplicitnog sadržaja preko priče o sestri, koja se zanima za mene, a onda nakon dva dana postane maloljetna", naveo je večeras Ivošević na Facebooku.

Puljak: Prijavit ću policiji prijevaru na internetu

Predsjednik Centra i kandidat za splitskog gradonačelnika, Ivica Puljak, u nedjelju navečer je na Facebooku objavio da je bivši gradski vijećnik njegove stranke, Luka Baričić, žrtva prevare na internetu pošto je na lažni profil odgovorio slanjem eksplicitnih sadržaja.

"Saznao sam informaciju da je Luka Baričić, bivši gradski vijećnik stranke Centar i osoba s invaliditetom, žrtva odvratne prevare na internetu koju će sutra prijaviti policiji", napisao je Puljak na svojoj stranici.

Po njegovom tumačenju, nepoznata osoba ili više njih otvorili su lažni profil na aplikaciji za upoznavanje, te su se lažno predstavili njihovom vijećniku Baričiću, koji je na te poruke odgovarao eksplicitnim sadržajem, uvjeren da je u kontaktu s osobom u koju može imati povjerenja te koja je razvila emotivan odnos prema njemu

"Ovo je najgnjusnija stvar koju sam ikada doživio u politici i jasno mi je odakle dolazi. Luka Baričić je osoba s invaliditetom, a ljudi koji su ovo izveli, iskoristili su najranjiviju temu kako bi politički profitirali, a to je seksualnost invalida", poručio je Puljak.

Ovakve sofisticirane i organizirane akcije, dodao je Puljak, "neće nas spriječiti da u Splitu provedemo ono što smo naumili - uvođenje reda na svim razinama."

Najavio je da će sutra na konferenciji za novinare izvijestiti o svim detaljima ovog slučaja.

Tagovi: Bojan Ivošević, seks skandal, Split, Ivica Puljak, Luka Baričić
PROČITAJ I OVO
Troskot: Ponudili smo Penavi poziciju predsjednika Sabora
OTKRIĆA
Troskot: Ponudili smo Penavi poziciju predsjednika Sabora
ZAGREB - Zvonimir Troskot iz Mosta je gostovao na N1 gdje je komentirao post-izborna preslagivanja i koalicije.
Nervozni Plenković udario po oporbi: Prave se bijeli kao snijeg
KANONADA
Nervozni Plenković udario po oporbi: Prave se bijeli kao snijeg
ZAGREB - Nakon što je prije neki dan najavio da će svaki dan davati izjave, premijer Andrej Plenković pred novinare je došao i nakon sjednice Vlade.
Izvor iz pregovora: Nova opcija je da Penava s oporbom postane predsjednik Sabora
KOMBINACIJE
Izvor iz pregovora: Nova opcija je da Penava s oporbom postane predsjednik Sabora
ZAGREB - Od izvora bliskih pregovorima doznaje se da se paralelno s pregovorima o većini za sastavljanje vlade odvijaju i razgovori o većini koja bi konstituirala sabor, u kojima Domovinski pokret isto sudjeluje.
U novi saziv Hrvatskog sabora izabrano najviše zastupnica do sada
ŽENE
U novi saziv Hrvatskog sabora izabrano najviše zastupnica do sada

ZAGREB - U novi, 11. saziv Hrvatskog sabora u kojemu je 151 zastupničko mjesto, izabrano je 114 zastupnika i 37 zastupnica, što je najveći broj žena od osamostaljenja i sada čine četvrtinu sabornice.

Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE