GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Izbori za Zagreb: Klisović i Tomašević potrošili najviše novca

Izbori za Zagreb: Klisović i Tomašević potrošili najviše novca
KAMPANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 09:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ušli smo u posljednjih pet dana predizborne kampanje za lokalne izbore. Kandidati do petka u ponoć mogu slati poruke, nakon čega nastupa predizborna šutnja koja će trajati sve do zatvaranja birališta u nedjelju u 19 sati.

Državno izborno povjerenstvo objavljuje financijska izvješća kandidata. Izvijestili su da vrlo mali broj kandidata nije ispunio svoju obvezu i u propisanom roku, sedam dana prije izbora, dostavio izvješća o dosadašnjem financiranju promidžbe.

Neka izvješća već su objavljena( ona dostavljena 6. 7. i 8. svibnja), no do kraja današnjeg dana objavljivat će se i dalje, što će uključivati i ona koja su predana jučer – iako je rok službeno istekao u subotu u ponoć.

Izdvojili smo kako “stoje” kandidati za najveći grad – Zagreb.

Izvješće o troškovima (rashodima) izborne promidžbe dosad pokazuju da je Joško Klisović potrošio 579.861 kunu, Tomislav Tomašević 523.780 kuna, Davor Filipović 346.377 kuna, Jelena Pavičić Vukičević dosad je potrošila 295.793 kuna, a Vesna Škare Ožbolt 234.815 kuna.

Davor Nađi potrošio je 98.238, Anka Mrak Taritaš prijavila je troškove od 24.552 kuna, za Zvonimira Troskota piše trošak od 12 kuna, a podataka o troškovima za Miroslava Škoru nema.

Za ostale kandidate podataka o donacijama nema.

Tagovi: Joško Klisović, Tomislav Tomašević, Davor Filipović, Jelena Pavičić Vukičević, Dina Vasić, izbori u Zagrebu
PROČITAJ I OVO
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE