GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Iznenada umro sin šefa Rosnefta

Iznenada umro sin šefa Rosnefta
MISTERIJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2024 / 16:39
Autor: SEEbiz
MOSKVA - Ivan Sečin, sin direktora ruskog državnog naftnog diva Rosnefta Igora Sečina, preminuo je 5. veljače u dobi od 35 godina.

Smrt Sečina, koji je radio za Rosneft od ožujka 2014., nije bila prijavljena sve dok prognani ruski oligarh i kritičar ruskog predsjednika Vladimira Putina Leonid Nevzlin nije skrenuo pozornost na upis u nacionalni registar ostavinskih predmeta.

Upis u registar vodi se na Ivana Igoreviča Sečina, rođenog 1989., koji je živio u zgradi koja je ranije opisana kao "kuća za suradnike predsjednika Putina", objavile su nezavisne ruske novinske kuće. U objavi na Facebooku Nevzlin, nekadašnji čelnik naftnog diva Yukos, opisao je vijest kao "čudnu slučajnost".

Medij VChK-OGPU, koji navodno ima povlaštene informacije od ruskih snaga sigurnosti, također je izvijestio o Sečinovoj smrti. Pozivajući se na neimenovani izvor, objavljeno je da se oko 4:30 u noći 5. veljače Sečin "požalio da se osjeća loše i da se guši".

"Čovjek je pao na krevet i izgubio svijest. Ljudi oko njega iznijeli su Ivana na pod i pokušali mu pružiti primarnu reanimaciju", navodi Telegram i dodaje da su ga vozila hitne pomoći pokušavala pronaći dva sata.

"Kada je hitna pomoć stigla na mjesto događaja, liječnici su mogli samo konstatirati Ivanovu smrt", objavio je VChK-OGPU, kasnije dodavši da je uzrok smrti "krvni ugrušak". Iako još nije objavljen službeni uzrok smrti Navalnog, neslužbene informacije vlasti govore da se također radi o "krvnom ugrušku".

Tagovi: sečin, rosneft, putin, nevzin
PROČITAJ I OVO
Štromar: Prava manjina se ne smiju dirati
PORUKE
Štromar: Prava manjina se ne smiju dirati
ZAGREB - HNS-ov Predrag Štromar čvrsto je stao u obranu prava nacionalnih manjina. Ističe da se prava nacionalnih manjina ne smiju smanjivati.
Milanović u Zlataru: Hrvatska je dno EU-a
PREDSJEDNIK
Milanović u Zlataru: Hrvatska je dno EU-a
ZLATAR - Predsjednik Zoran Milanović bio je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zlatara povodom obilježavanja Dana Grada, a nakon je održao konferenciju za medije.
Kontroverzni dijelovi DP-ovog programa o medijima i kulturi
(NE)SLOBODE
Kontroverzni dijelovi DP-ovog programa o medijima i kulturi
ZAGREB - Napad na Novosti, proces kroatizacije, stav prema javnoj televiziji - sve to izaziva nelagodu u javnosti, ali i kod Andreja Plenkovića.
Suverenisti: Nećemo podržati HDZ jer bi izdali svoje birače
JASNA PORUKA
Suverenisti: Nećemo podržati HDZ jer bi izdali svoje birače
ZAGREB - Predsjednik Suverenista Marijan Pavliček kazao je u subotu nakon sjednice predsjedništva stranke da njihov obraz nije na prodaju i da neće podržati HDZ ni u jednoj kombinaciji.
Pupovac o pregovorima: Neću dopustiti ponižavanje SDSS-a
PORUKE
Pupovac o pregovorima: Neću dopustiti ponižavanje SDSS-a
GUDOVAC - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti poniženje SDSS-a kao predstavnika srpskog naroda u Hrvatskoj te se će se suprotstaviti svim oblicima segregacije, bilo po etničkoj ili političkoj osnovi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE