GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kerumov rođak pretučen na Kopaoniku

Kerumov rođak pretučen na Kopaoniku
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.01.2021 / 09:24
Autor: SEEbiz / Kurir
KRALJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški uhapsili su državljanina Republike Crne Gore S. K. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo učestvovanje u tuči.

On je, kako se sumnja, noćas u jednom ugostiteljskom objektu na Kopaoniku, učestvovao u tuči u kojoj su tridesetsedmogodišnji muškarac iz Vranja i tridesetogodišnji hrvatski državljanin zadobili teške telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški.

Policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem, saopšteno je.

U obračunu je, inače, prema nezvaničnim informacijama učestvovao i Josip Kerum (30), nećak poznatog hrvatskog političara i biznismena, između ostalog i bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma.

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava.

Josip Kerum je inače dobro poznat hrvatskoj policiji. Kod njega su 2016. godine pronašli čitav arsenal oružja nakon čega je 2019. osuđen na godinu dana zatvora. U kući na Čiovu tada je krio 11 automatskih i dve poluautomatske puške, zatim 10 pištolja i dva revolvera uz više od 13.000 metaka.

U trenutku izricanje presude već je bio iza rešetaka nakon presude zbog 15 kilograma marihuane koji su nađeni u "audiju" kojim je upravljao.

Kerum je počeo da pravi probleme još 2010. kad je slupao skupoceni "ferari F430 spajder". Tada je kod naselja Šestanovac izgubio kontrolom nad vozilom i zakucao se u zaštitnu ogradu.

Tagovi: Josip Kerum, Željko Kerum, Kopaonik
PROČITAJ I OVO
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
Preminula Bojana Janković
IN MEMORIAM
Preminula Bojana Janković
BEOGRAD - Beživotno telo B.J. (1977) pronađeno je sinoć oko 19 u stanu u Ulici Đure Daničića, u Starom gradu.
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE