GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klisović: Bandića sam poznavao samo kao javnu osobu

Klisović: Bandića sam poznavao samo kao javnu osobu
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.03.2021 / 22:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - SDP-ov kandidat za zagrebačkoga gradonačelnika Joško Klisović objavio je u ponedjeljak navečer na svom Facebooku referirajući se na izjavu premijera Plenkovića, kako gradonačelnika Milana Bandića nije osobno poznavao, nije se s njim družio i poznavao ga je samo kao javnu osobu.

Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno, odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića, napisao je Klisović i dodao kako Bandića nije osobno poznavao, nije se družio s njim te da ga je poznavao samo kao javnu osobu.

Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen, poručio je Klisović na Facebook profilu.
Ustvrdio je kako je bizarno to što "Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini".

Klisović kaže kako je vrijeme da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je, poručio je, za novu eru Zagreba.

Premijer Plenković je ranije večeras izjavio kako postoje kandidati za zagrebačkoga gradonačelnika koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali gradonačelnika (Milana Bandića), koji je tu bio gradonačelnik 20 godina. "To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a", rekao je Plenković, dodavši kako mu je to jako bizarno jer to onda znači da Klisović nije imao baš previše veze s gradskim temama.

Tagovi: Joško Klisović, Milan Bandić, Andrej Plenković
PROČITAJ I OVO
DIP: Otvorena sva biračka mjesta u inozemstvu, pa i ona u Dohi i Dubaiju
IZBORI
DIP: Otvorena sva biračka mjesta u inozemstvu, pa i ona u Dohi i Dubaiju
ZAGREB - U inozemstvu, gdje se izbori za Hrvatski sabor održavaju dva dana, u utorak i srijedu, u utorak su otvorena sva biračka mjesta određena za izbore, pa i ona u Dohi i Dubaiju, u kojima je vrijeme izrazito loše.
Poslijepodne stiže dramatična promjena vremena
PROMJENE
Poslijepodne stiže dramatična promjena vremena
ZAGREB - Danas će vrijeme biti umjereno do pretežno oblačno i razmjerno vjetrovito, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Avdagić: Svijet se nalazi u vrlo dramatičnom trenutku
ANALITIČARI
Avdagić: Svijet se nalazi u vrlo dramatičnom trenutku
ZAGREB - U noći sa subote na nedjelju Iran je napao Izrael lansiravši više od 200 eksplozivom nakrcanih dronova te krstarećih i balističkih projektila izazvavši time novu eskalaciju napetosti na Bliskom istoku.
Izrael objavio: Odgovorit ćemo na napad
ODMAZDA
Izrael objavio: Odgovorit ćemo na napad
TEL AVIV - Načelnik stožera IDF-a upozorio je da će biti odgovora na iranski napad velikih razmjera.
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
PAD
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
ZAGREB - U Hrvatskoj je u veljači ove godine izdano 974 građevinskih dozvola što je 3,8 posto manje nego u istom mjesecu lani, podaci su Državnog zavoda za statistiku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE