GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kujundžić stavio mandat na raspolaganje

Kujundžić stavio mandat na raspolaganje
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.01.2020 / 13:58
Autor: SEEbiz / N1 info
ZAGREB - Ministar zdravstva Milan Kujundžić objavio je danas da je premijeru stavio svoj mandat na raspolaganje.

"Bilo bi najjednostavnije dati ostavku, ali mi moral to ne dopušta jer bi time pobijedile interesne skupine. Stavljam mandat na raspolaganje", kazao je.

"S premijerom sam danas imao sastanak u dobrom ozračju. Kriv sam jer sam krivo ispunio imovinsku karticu. Nisam bio opterećen formom. Posljednjih dana u medijima izlazi niz neistina. Stvara se negativna percepcija bez provjeravanja činjenica. Radi se o orkestriranom napadu", kazao je Kujundžić.

"Zatražit ću zaštitu pravnih tijela. Pripremio sam dokumentaciju koja dokazuje da ništa krivo nisam napravio. Pravda je sporija od medijskih napisa ali je dostižna", kazao je.

Dokumentacija koju danas predajem nadležnim tijelima dokazuje da je sve objavljeno neistina, kazao je.

"Pozicija ministra nije vrijedna tereta, bilo bi najjednostavnije dati ostavku, ali mi moral to ne dopušta jer bi time pobijedile interesne skupone. Stavljam mandat na raspolaganje, dogovorio sam s danas s premijerom", kazao je.

"Zamolio sam premijerA da donese odluku o mojoj smjeni, ali ga pozivam da to napravi na temelju činjenica", kazao je.

Kujundžić je u Ministarstvo zdravstva doveo odvjetnika Janka Grlića koji govori o svakom pojedinačnom slučaju o kojem se govorilo u medijima.

Tagovi: Milan Kujundžić, imovinska kartica
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE