GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maldini i njegov sin se oporavili od koronavirusa

Maldini i njegov sin se oporavili od koronavirusa
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2020 / 16:53
Autor: SEEbiz / H

MILANO - Legendarni talijanski nogometaš Paolo Maldini (51) i njegov sin Daniel (18) oporavili su se od koronavirusa, objavili su talijanski mediji.

Paolo je sada potpuno zdrav, više nema simptome koronavirusa i spreman se vratiti obvezama u Milanu, gde je zaposlen kao tehnički direktor. Međutim, nakon otkaza Zvonimira Bobana nije poznato hoće li Maldini ostati u redovima "Rossonera" gdje je započeo i završio karijeru.

Od virusa se oporavio i njegov sin Danijel, koji je početkom veljače debitirao za prvi sastav Milana.

Daniel je tako postao treća generacija Maldinija koja je zaigrala u dresu talijanskog velikana u Serie A. Prije njega za Milan je zaigrao i njegov djed Cesare, a potom i otac Paolo.

Cesare i Paolo su u dresu Milana osvojili ukupno 31 trofej pri čemu i šest europskih naslova prvaka, pa Daniel neće imati lagan zadatak kako bi nadmašio oca i djeda.

Cesare Maldini, koji je preminuo 2016. godine u dobi od 84 godine, je igrao za Milan od 1954. do 1966. upisavši više od 400 nastupa, a u dva navrata je bio trener kluba. Kao igrač je osvojio četiri 'scudetta', te jedan europski naslov, dok je kao trener osvojio Kup kupova i talijanski kup.

Njegov sin, Paolo je cijelu karijeru proveo u klubu sa San Sira. Od 1984. do 2009. godine upisao je 902 nastupa osvojivši 25 trofeja pri čemu sedam naslova prvaka, te pet Liga prvaka.

Tagovi: Paolo Maldini, Daniel Maldini, Zvonimir Boban, AC Milan, koronavirus u Italiji
PROČITAJ I OVO
U novi saziv Hrvatskog sabora izabrano najviše zastupnica do sada
ŽENE
U novi saziv Hrvatskog sabora izabrano najviše zastupnica do sada

ZAGREB - U novi, 11. saziv Hrvatskog sabora u kojemu je 151 zastupničko mjesto, izabrano je 114 zastupnika i 37 zastupnica, što je najveći broj žena od osamostaljenja i sada čine četvrtinu sabornice.

Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE