GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Masovna tučnjava u KBC-u Rebro

Masovna tučnjava u KBC-u Rebro
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.10.2021 / 13:49
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Dvije grupe sukobile su se u noći na nedjelju na hitnom prijemu KBC-a Rebro u Zagrebu, a svjedoci incident opisuju kao krši i lom.

Prema izjavi svjedoka, djelatnika Rebra, koji je ispričao svoje viđenje incidenta za 24sata, i jedna i druga grupa sukobila su se prije, a sukob se onda nastavio i u samim prostorijama hitnog prijema oko 4 sata ujutro gdje je jedna grupa dovela svog ozlijeđenog prijatelja.

'Sinoć je na hitnom prijemu KBC Rebra izbila takva tučnjava... Jedna grupa dovela je prijatelja iz tučnjave, a i ova druga strana je dovezla svog prijatelja iz tuče i tamo su se sastali. Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su gurnuli na pod. Pa su cipelarili tog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka', ispričao je za 24sata djelatnik Rebra koji je dodao kako je situacija bila strašna.

'Teško su ozlijedili tog dečka kojeg su cipelarili, bili su razjareni. Dečko ima razne prijelome kosti lica, došlo je valjda 20 policajaca, krim policija... Strašno', rekao je i dodao kako to nije prvi puta da se netko potuče na hitnom prijemu.

Kako piše Jutarnji list, sukob dviju grupa počeo je u Lučkom, a tučnjava u bolnici završila je hospitalizacijom dvojice muškaraca.

'Jedan pacijent ima teške ozljede čeljusti, a drugom je stradao torakalni kralježak. Obojica su van životne opasnosti, ali ostaju na liječenju', rekao je kratko ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić za Jutarnji list. Policija je izuzela video snimke na kojima se vide počinitelji, te su oni prepoznati i uhićeni.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave zagrebačke, oko 3 sata u Ulici Mije Kišpatića, na Hitnom prijamu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga četvorica nepoznatih počinitelja fizički su napala dvojicu muškaraca od 24 i 25 godina. Nakon toga su oštetili i inventar na ulazu u prostoriju Hitnog prijama.

Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca od 24 i 25 godina su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Očevid će se obaviti danas, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćili su iz zagrebačke PU.

Tagovi: KBC Rebro
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE