GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Merkel izlazi iz kućne karantene

Merkel izlazi iz kućne karantene
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.04.2020 / 12:43
Autor: SEEbiz / H

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel u petak izlazi iz dvotjedne kućne karantene nakon što se i treći test na koronavirus pokazao negativnim.

"Kancelarka se danas vraća na svoje radno mjesto u kancelarskom uredu. Naravno uz pridržavanje pravila o razmaku", rekao je glasnogovornik vlade Steffen Seibert.

On je rekao kako su se sva tri testa na koronavirus koji su provedeni kod Angele Merkel "srećom pokazali negativnim".

"Kućna karantena je gotova sada posao ide dalje ali iz kancelarskog ureda", rekao je Seibert. On je naglasio kako je kancelarka i tijekom kućne karantene obavljala svoje državničke poslove i obavljala video konferencije i obraćala se javnosti.

Merkel je prije dva tjedna poslana u kućnu karantenu nakon što je otkriveno da je jedan liječnik s kojim je bila u kontaktu naknadno pozitivno testiran na koronavirus.

Tagovi: Angela Merkel, koronavirus, koronavirus u Njemačkoj, Steffen Seibert
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE