GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanović na Baniji: Izgradit će vam sportsku dvoranu

Milanović na Baniji: Izgradit će vam sportsku dvoranu
GODIŠNJICA POTRESA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2021 / 10:23
Autor: SEEbiz
PETRINJA - Predsjednik Zoran Milanović obilazi danas Baniju povodom godišnjice razornog potresa.

Obilazeći kontejnersko naselje u Petrinji porazgovarao je s nekolicinom starijih građanki, a one su ga pohvalile da je on najpošteniji političar.

Ipak, požalile su se da će prije umrijeti nego dočekati obnovu, na što se on gorko nasmijao i rekao da će im biti izgrađena sportska dvorana.

Milanović u Sisačko-moslavačkoj županiji obilazi mjesta stradala u potresu prije godinu dana: Sisak, Petrinju, Novo Selo Glinsko, Majske Poljane i Glinu. Tijekom boravka na potresom pogođenom području, Milanović će razgovarati sa čelnicima lokalnih vlasti i s građanima kojima su stanovi i kuće stradali u potresu, a još čekaju obnovu.

Obišao je stambenu zgradu stradalu u potresu u Sisku, a u Petrinji se susreo sa stanarima zgrade smještenim u stambenim kontejnerima u kontejnerskom naselju. Potom će posjetiti obitelj Norković u Novom Selu Glinskom, te obitelj Bjelajac u Majskim Poljanama.

U podne će se Milanović susresti s volonterima Chefs Club Croatia i nezavisnim volonterima iz Zagreba, Istre i Banovine te članovima Udruge DOBRO DOBRIM DoDo.

Fotografija: Matija Habljak, Pixsell

Tagovi: Zoran Milanović, potres na Baniji, potres na Banovini
PROČITAJ I OVO
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
Ressler: Neće biti moguće sve što želi DP
JASNA PORUKA
Ressler: Neće biti moguće sve što želi DP
ZAGREB - Europarlamentarac Karlo Ressler (HDZ/EPP) kandidat je i na ovim europskim izborima, a u Strasbourgu je za N1 komentirao što na njima očekuje.
Puhovski: Milanović je pomogao HDZ-u
ANALITIČARI
Puhovski: Milanović je pomogao HDZ-u
ZAGREB - Profesor Žarko Puhovski govorio je u Newsroomu N1 televizije o sastavljanju buduće Vlade.
Politico: Plenković ima velike šanse da postane nasljednik von der Leyen
MEDIJI
Politico: Plenković ima velike šanse da postane nasljednik von der Leyen
BRUXELLES - Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen dugo je bila jasna favoritkinja za drugi mandat na vrhu izvršne vlasti Europske unije, ali to sada više nije toliko sigurno, piše Politico. Stoga se pokrenula rasprava tko bi mogao biti potencijalna zamjena.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE