GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanović: Sad će Plenković vidjeti, dolazi oluja

Milanović: Sad će Plenković vidjeti, dolazi oluja
PREDSJEDNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.02.2024 / 14:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović obraća se medijima. Prvo je komentirao upad policije u Ministarstvo kulture po nalogu EPPO-a.

“Zadnjih dana smo se naslušali laganja, prag tolerancije nam je visok, ali što se laže zadnjih dana. Policija je sad tamo po nalogu odvjetništva, ali čuli smo da to treba ukinuti”, rekao je na početku o slučaju izvida u Ministarstvu kulture.

"To ne da nije izgovor i argument, nego je bezobrazluk", rekao je Milanović o Plenkovićevim izjavama o Turudiću.

"Ovo je pljuvanje u lice svim Hrvatima koji imaju dvije moždane vijuge među ušima. Sjećate se šatoraškog divljanja? Sad ćete vidjeti kad se digne oluja, kako prolaziš kad gaziš po dostojanstvu hrvatskih ljudi", rekao je.

Jučer su opet uhvatili tog Plenkovićevog probisvijeta na RTL-u. Izgleda da ga je Mamić dovezao na RTL. Kako slatko", rekao je Milanović.

"Nije reduciran sadržan, nego prijesna laž", dodao je.

Kazao je da su njegovu vladu iz HDZ-a neopravdano optuživali za vrijeđanje dostojanstva branitelja, a da sad Plenković opasno vrijeđa dostojanstvo građana.

"Turudić laže na televiziji, u kolosalnom je sukobu interesu, to ulazi u sferu krivičnog djela. Ovo je povreda elementarnih etičkih pravila", kaže.

"Zamislite Turudića s ovlastima EPPO-a, pa mogli bi se svi naoružati", rekao je.

"Andrej, princ balkonski. Ima rusko ime", rekao je Milanović o Plenkoviću.

"Nikakav to gospodin nije (Turudić, op.a.). Ja sam u stanju svakoga nazvati gospodinom, ali njega ne. Cinici i lažovi, bezobrazno sluđivanje. Sluđivanje. Ako te netko tako sluđuje, to je vrijeđanje dostojanstva. Diže se šator veći nego u Savskoj", rekao je Milanović.

Tagovi: milanović, plenković, turudić
PROČITAJ I OVO
Kolakušić: Dajem ostavku u Saboru, više mogu postići u Bruxellesu
POTEZI
Kolakušić: Dajem ostavku u Saboru, više mogu postići u Bruxellesu
ZAGREB - Mislav Kolakušić se oglasio na Facebooku i u podužoj objavi obznanio da podnosi ostavku u Saboru te da će tamo umjesto njega stranački kolega Dražan Dizdar.
Macron: Ne isključujem slanje vojske u Ukrajinu
PORUKE
Macron: Ne isključujem slanje vojske u Ukrajinu
PARIZ - Francuski predsjednik Emmanuel Macron nije promijenio mišljenje o potencijalnom raspoređivanju zapadnih trupa u Ukrajini. U razgovoru za The Economist potvrdio je da i dalje ostaje pri svojim riječima o mogućnosti raspoređivanja savezničkih trupa u Ukrajini.
Plenković: Teoretski, imamo 83 ruke
TEORIJA
Plenković: Teoretski, imamo 83 ruke
ČAKOVEC - Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju nove zgrade Srednje škole Čakovec, a tom prilikom dao je izjavu za medije.
Evo što je Vučemilović napisala u poruci o ostavci u Suverenistima
OSTAVKA
Evo što je Vučemilović napisala u poruci o ostavci u Suverenistima
ZAGREB - Vesna Vučemilović objavila je da je podnijela ostavku na sve dužnosti koje je imala u Hrvatskim suverenistima.
Penava o pregovorima s HDZ-om: Opcija su i novi izbori
PORUKE
Penava o pregovorima s HDZ-om: Opcija su i novi izbori
ZAGREB - Predsjednik Domovinskog pokreta i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, bio je na obilježavanju masakra 12 hrvatskih policajaca u Borovu prije 33 godine. Pritom je komentirao tu tužnu obljetnicu, ali i činjenicu da nikad nitko nije odgovarao za taj, ali i druge ratne zločine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE