GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanović: Vučić ima nešto neizlječivo

Milanović: Vučić ima nešto neizlječivo
PREDSJEDNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2021 / 14:01
Autor: SEEbiz / H
VARAŽDIN - Predsjednik Zoran Milanović boravi u subotu u Varaždinu, gdje je u povodu obilježavanja Dana oslobođenja grada Varaždina i Dana branitelja Varaždinske županije položio vijenac i zapalio svijeću u spomen na sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje.

U izjavi za medije komentirao je aktualne događaje.

Predsjednik je komentirao stanje Hrvata u BiH.

“Ako želite potjerati Hrvate iz BiH ili BiH otuđiti od njih, onda ćete im uzimati temeljna ustavna prava i optuživati one koji se bore za temeljni kućni red da su rušitelji i uspiređivati ih s ratnim huškačima. Ne doživljavam ja to osobno. Bi li se narod i njegovi predstavnici, a ja sam samo jedan od njih, bi li se tako zalagali i ustrajali na tome da im se ne dira u to simboličko pravo da biraju svami člana Predsjedništva da žele otići iz BiH? Odgovor je ne bi jer bi gledali isključivo prema Hrvatskoj”, kazao je Milanović, prenosi N1.

“Jedan mali broj ljudi se pristojno i sebično ugradio na neke položaje i ako se vratimo na temeljne postulate Daytona, da svaki narod bira svog predstavnika, onda za ove ugradbene elemnete nema mjesta”, poručio je.

“Netko je 90-ih bio ratni huškač, ponosan je na to, ali nikome nisam rekao da je četnik. Kod takvih stvari povlačim jednu crtu, ne idem preko toga. Tako da Komšić je predstavljao sebe u Washingtonu, žao mi je zbog toga. Nema opasne već sebične namjere i radi štetu BiH”, dodao je predsjednik.

“Istina ne pobjeđuje uvijek, ali istina ima dobre šanse”, istaknuo je.

Osvrnuo se i na svoj boravak u SAD-u i kako je to doživljeno u Hrvatskoj te izjavu da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ratni huškač.

“On to ne može promijeniti, to jako opterećuje njegovo djelovanje, njegov glasnogovornik je hologram, sve što govori on i njegovi pobočnici su riječi Vučića, ja nemam svoje galamdžije i bukače koji će Vučića vrijeđati, ja sam najgluplji političar u Hrvatskoj, neka trljaju dlanove, što bi bilo da sam najpametniji, kakve bi tek onda šteta bila?! Postoji kriptorhizam kod sisavaca, kada se muškarcima ne spusti skrotum, to se liječi, a postoji i kriptocefalus, to je skriveni mozak, to je neizlječivo”, poručio je Vučiću Milanović.

Tagovi: Zoran Milanović, Aleksandar Vučić, Željko Komšić
PROČITAJ I OVO
SAD odobrio 95 milijardi dolara vojne pomoći Ukrajini, Izraelu i Tajvanu
POMOĆ
SAD odobrio 95 milijardi dolara vojne pomoći Ukrajini, Izraelu i Tajvanu
WASHINGTON - Opsežni paket inozemne pomoći lako je prošao Kongres SAD-a kasno u utorak nakon višemjesečne odgode, otvarajući put za milijarde dolara novog financiranja Ukrajine u trenutku napretka ruskih invazijskih snaga i nedostatka vojnih zaliha Kijeva.
DIP zaprimio 25 lista za europske izbore
LISTE
DIP zaprimio 25 lista za europske izbore
ZAGREB - Državno izborno povjerenstvo (DIP) zaprimilo je 25 kandidacijskih lista za europske izbore koji će se održati u nedjelju, 9. lipnja, a na kojima će birači izabrati 12 europskih zastupnika na pet godina.
Grbin: SDP traži konstituiranje Sabora
STRATEGIJA
Grbin: SDP traži konstituiranje Sabora
ZAGREB - O micanju Turudića kaže da ga se ne može razriješiti jer on još nije stupio na dužnost, ali se može odluka o njegovom imenovanju staviti van snage.
Plenković poručio DP-u: Nema ništa od deratifikacije Istanbulske konvencije
JASNA PORUKA
Plenković poručio DP-u: Nema ništa od deratifikacije Istanbulske konvencije
ZAGREB - "Nije to realno, to smo im već rekli. Kad se govori o zaštiti žena i djece od nasilja u obitelji, to je važan instrument Vijeća Europe."
Potres u Mostu: Raspudići napuštaju stranku?
SVAĐA
Potres u Mostu: Raspudići napuštaju stranku?

ZAGREB - Svađa oko sastavljanja lista za EU izbore u Mostu završila je raskolom i napuštanjem dva istaknuta člana Mosta, Marije Selak Raspudić i Nina Raspudića - doduše, Marija Selak Raspudić svoj saborski mandat provela je u saborskom Klubu Mosta kao nezavisna iako ju šira javnost doživljava kao mostovku.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE