GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nenad Periš u suzama: Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio

Nenad Periš u suzama: Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio
TUŽAN EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.05.2022 / 20:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - "Čekali smo vijest, čekali smo istinu i ta istina se na kraju pokazala takva kakva jest, bolna, nikakva, teška", kazao je za HRT Nenad Periš nakon što ga je srpski MUP izvijestio da je u Dunavu nađeno tijelo muškarca čija odjeća odgovara opisu odjeće u koju je bio odjeven njegov sin Matej koji je nestao u Beogradu 30. prosinca 2021.

Reporterka N1 Televizije javila je kako bi tijekom večeri mogli biti objavljeni rezultati obdukcije.

"Kao što sam govorio, moram biti spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a vjerujte mi da je strašno teško, čovjek mora imati nadu. Mene moja vjera uči da nada uvijek postoji.

Iako se rastanak dogodio, nada da ćemo se ponovno sresti nikad neće prestati biti tu", rekao je Nenad Periš i zahvalio svima koji su pomogli da se istina pronađe.

U razgovoru za RTL dodao je: "Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio".

"Moramo obaviti te formalnosti. Moramo obaviti formalnosti. Matej je tu sa mnom i uvijek će biti. Da, pet mjeseci kasnije.

Ono što mi je rekla kći: "Tata, otiđi po Mateja, dovedi ga kući". To ću napraviti u ova dva, tri dana. On je s nama i uvijek će biti s nama", poručio je potreseni Nenad Periš u razgovoru za HRT.

"Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju"
"Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađeni mladić odgovara opisu Mateja. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam zasad ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj", rekao je ranije Nenad Periš.

U izjavi za portal Telegraf.rs dodao je: "To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd."

Kako je Hini ranije potvrđeno, Nenad Periš je krenuo iz Splita nakon što ga je srpski MUP obavijestio da je na Dunavu pored Ade Huje, nizvodno od Beograda, nađeno tijelo mlađeg muškarca čija odjeća odgovara opisu onoga u što je bio odjeven Periš u noći nestanka 30. na 31. prosinca prošle godine.

Informaciju je potvrdilo i Više javno tužiteljstvo u Beogradu.

Tagovi: Nenad Periš, Matej Periš
PROČITAJ I OVO
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE