GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Palma preti vlastima: Znam ko je bio u kolima kad je poginula jedna osoba

Palma preti vlastima: Znam ko je bio u kolima kad je poginula jedna osoba
MNOGO ZNA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.04.2021 / 08:50
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
BEOGRAD - Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i prvi čovek Jagodine, koji se prošle nedelje našao u centru afere nakon što ga je Marinika Tepić javno optužila da se bavi podvođenjem maloletnica, juče je, uživo iz jutarnjeg programa, otvoreno zapretio vlastima, poručujući da on "mnogo više zna o njima" ali i da zna "ko je bio u kolima kada je poginula jedna osoba".

„Ja mnogo više znam o njima. I ovih dana samo time sam se bavio. Ko je bio u kolima kad je nastradala jedna osoba, gde je bila glava toj jednoj osobi kad je nastradala jedna osoba i tako dalje. Neću sad sve da otkrijem, a i neću da pričam sad i ovo nije sad ja tebe plašim – ako ti kažeš za mene reći ću ja i za tebe“ izgovorio je Marković u programu uživo.

Ova uznemirujuća i polušifrofana izjava ostala je juče čitav dan u drugom planu, što nimalo nije iznaneđujuće imajući u vidu opravdanost razloga zašto se njome nije bavio ni jedan režimski mediji.

Sa druge strane, društvene mreže su eksplodirale, a ceo dan, tema broj jedan je upravo Palmina izjava, koja se očigledno odnosi na neku saobraćajnu nesreću.

Očekivano, prva asocijalcija na pojmove koje je Palma upotrebio bila je nesreća na naplatnoj rampi Doljevac, koju je izazvao navodno službeni vozač direktora Koridora Srbije Zorana Babića, a koji je pre samo dva dana osuđen na zatvorsku kaznu jer je u nesreći stradala Stanika Gligorijević, putnica u vozilu u koje se zakucala Babićeva „škoda“.

Većina korisnika ubeđena je da je Palma pretio razotkrivanjem ove nesreće koja je uprkos okončanju sudskog postupka i nepravosnažnoj presudi, još uvek obavijena velom misterije. Sud nije uspeo da pribavi kompletan snimak nesreće na rampi jer je krucijalni deo kada dolazi do sudara volšebno nestao.

U javnosti se sve vreme spkeuliše da je Babić zapravo bio za volanom tog jutra, a verzija da je u kolima bio još neko ko je pošto poto morao biti sklonjen, i zbog kog su zapravo i sečeni sporni snimci kamera, u javnosti je sve glasnija poslednjih nekoliko meseci.

Međutim, slučaj Doljevac nije jedina „saobraćajna afera“ čijeg bi se razotkrivanja mogla pribojavati aktuelna vlast. Zbog toga nije isključenoi da je Palma možda mislio na pogibiju Luke Jovanovića, odnosno „slučaj kantrimen“, ili možda na pogibiju Andre Bojanić, odnosno nesreću koju je skrivio sin vlasnika Pink Željka Mitrovića ili pak misterioznu smrt narodne poslanice Nade Bodrožić, majke Ivane Bakić Bodrožić, bliske prijateljice, opet, vlasnika TV Pink, koja je nekoliko meseci posle smrti svoje ćerke u hotelu Hajat, sletela sa auto-puta kod Novog Sada i ostala na mestu mrtva.

Bodrožić je do smrti sumnjala da je joj ćerka ubijena, kao i da je ceo slučaj istog dana zataškan i zaključen kao smrt zbog predoziranja narkoticima, ali i bolničkim anestetikom.

Svi ovi slučajevi usko su povezani s aktuelnom vlašću, i imaju sve pojmove koje je Marković upotrebio u svojoj pretnji. Ono što im je svima zajedničko jeste da su doživele nekakve sudske epiloge, iako znatan deo javnosti, zbog brojnih nelogičnosti i dalje sumnja u njihovu kompletnu istinitost.

Tagovi: Dragan Marković Palma, Nada Bodrožić, Marinika Tepić, podvođenje devojčica, Željko Mitrović, Zoran Babić, naplatna rampa Doljevac
PROČITAJ I OVO
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
Preminula Bojana Janković
IN MEMORIAM
Preminula Bojana Janković
BEOGRAD - Beživotno telo B.J. (1977) pronađeno je sinoć oko 19 u stanu u Ulici Đure Daničića, u Starom gradu.
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE