GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Palma: Tražiću veštačenje o zdravstvenom stanju Marinike Tepić

Palma: Tražiću veštačenje o zdravstvenom stanju Marinike Tepić
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.05.2021 / 13:11
Autor: SEEbiz / Beta
JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će u ponedeljak zatražiti veštačenje o zdravstvenom stanju potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić i još jedne žene iz Jagodine, koje su iznele sumnje da je podvodio maloletnice na skupovima koje je organizovao.

On je gostujući na TV Hepi takodje rekao da će nakon toga tražiti od tužilaštva da se oglasi i kaže kakve dokaze je pronašla u mobilnom telefonu koji policija navodno poseduje.

Tepić je ranije izjavila da policija poseduje telefon Markovićevog saradnika, u kome se navodno nalaze snimci i fotografije nagih maloletnih devojčica.

Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević izjavila je nakon toga da je Tepić iskoristila njenu "privatnu situaciju", kada joj je jedna žena iz opozicione grupe gradjana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke.

"Tražiću da se utvrdi da li su one psihički zdrave, a od tužilaštva da se oglasi kakve su naloge našli u (zaplenjenom) telefonu. Možda su one zdrave, ali ih je nešto udarilo u glavu, videćemo", kazao je Marković.

Lider Jedinstvene Srbije je ocenio i da je na konferenciji za novinare SSP svedočenje za podvodjenje izneo "kriminalac", koji je na snimku skremlbovan "kako se ne bi pojavio na sudu", a ne kako bi se zaštitio njegov identitet.

Marković je naveo i da će tražiti da tužilaštvo ispita da li predsednik SSP-a Dragan Djilas "ima neku saradnju" sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, jer se navodno služi njihovim jezikom.

"On je pretio svojoj bivšoj supruzi da će da joj odrubi glavu... Zemunski klan je za njega malo dete. Neka (tužilaštvo) u istražnom postupku (uhapšene iz Belivukove grupe) pita da li su imali neki kontakt sa Draganom Djilasom", rekao je Marović.

On je takodje pozvao osnivača Fondacije "Tijana Jurić" Igora Jurića da što pre javno kaže ko je političar za koga se sumnja da je pedofil.

Tagovi: Dragan Marković Palma, Igor Jurić, Nada Bodrožić, Marinika Tepić, podvođenje devojčica, Željko Mitrović, Zoran Babić, naplatna rampa Doljevac
PROČITAJ I OVO
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
REAKCIJE
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
ZAGREB - "S takvim stvarima se ne igramo, imali smo iskustva da su se dogodila već ubojstva gdje su žrtve bile javne osobe."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE