GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Petričić: Vlast je bahata i beskrupulozna, ali neću odustati

Petričić: Vlast je bahata i beskrupulozna, ali neću odustati
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.06.2021 / 19:00
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Ova vlast je bahata, beskrupulozna, ali ja neću odustati od crtanja karikatura, kaže za Danas naš poznati karikaturista Dušan Petričić, nakon što mu je Facebook ukinuo stranicu.

Petričić je ranije danas saopštio preko nedeljnika NIN da je njegova stranica “Karikature Dušana Petričića” na zahtev “nezadovoljnih botova, definitivno ukinuta, bez ikakve mogućnosti da sprečim takav rasplet događaja”.

“Zahvaljujem vam na podršci koju ste mi godinama slali svojim komentarima. Naravno da mi ne pada na pamet da odustanem”, naveo je Petričić u svom saopštenju, te najavio da će uskoro otvoriti novu stranicu na Facebooku.

Petričić objašnjava za Danas da se njegova stranica i dalje vidi na Facebook, ali da ni on ni njegova saradnica više ne mogu da joj pristupe.

– Ja sam od Fejsbuka pre desetak dana dobio upozorenje da su primili neke informacije o nepriličnim sadržajima na mojoj stranici i naveli da će oni to pratiti i da će, ukoliko to bude neophodno, zatvoriti stranicu. To su danas i učinili – ukazuje Petričić za Danas.

Poznati karikaturista objašnjava da sve ono što se dešava u Srbiji stavlja u karikature i naglašava da će to nastaviti da radi i da mu ne pada na pamet da odustane.

– Oni strašnom agresivnošću drže vlast i iako im se ne vidi kraj, on će sasvim sigurno doći, jer se sada već vidi da su prešli svaku meru i granicu. Bojim se da oni toga nisu više svesni – naglašava Petričić za Danas.

Tagovi: Darko Petričić, Facebook
PROČITAJ I OVO
Penava: Približili smo stajališta s HDZ-om
PRIBLIŽAVANJE
Penava: Približili smo stajališta s HDZ-om
ZAGREB - "Pozicije su otvorene, sredinom idućeg tjedna vrlo ću otvoreno moći komunicirati ili da smo jako blizu dogovora ili od te priče neće biti ništa. Današnji dojmovi su pozitivni."
Plenković blizu dogovora o većini s 80 ruku
PREGOVORI
Plenković blizu dogovora o većini s 80 ruku
VUKOVAR - Pregovori između HDZ-a i Domovinskog pokreta nastavljeni su danas u Vukovaru na neformalnom sastanku, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, nova saborska većina, iako još nije dogovorena, mogla bi se oformiti s 80 ruku.
Bivši pomoćnik Nine Obuljen dobio jednomjesečni pritvor
PRITVOR
Bivši pomoćnik Nine Obuljen dobio jednomjesečni pritvor
ZAGREB - Zagrebački Županijski sud je odredio mjesečni pritvor Davoru Trupkoviću, bivšeg bliskom pomoćniku HDZ-ove ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek, javlja HRT.
Puhovski: Pupovac bi se mogao sam povući
ANALITIČARI
Puhovski: Pupovac bi se mogao sam povući

ZAGREB - Politički analitičar i profesor Žarko Puhovski gostovao je u N1 Newsroomu s Ankom Bilić Keserović i komentirao sastavljanje većine nakon parlamentarnih izbora održanih 17. travnja.

Plenković o Milanoviću: Kršitelj Ustava kaže da sam se ja vratio u ustavne okvire?
REAKCIJE
Plenković o Milanoviću: Kršitelj Ustava kaže da sam se ja vratio u ustavne okvire?
VUKOVAR - Nastavljaju se pregovori oko sastavljanja saborske većine i nove hrvatske vlade, a danas će predstavnici HDZ-a, koji je na izborima osvojio 61 mandat, s članovima Domovinskog pokreta razgovarati u Vukovaru.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE