GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Petrov: Čestita priča se ne može ugasiti

Petrov: Čestita priča se ne može ugasiti
MOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.07.2020 / 00:12
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Prema posljednjim nepotpunim rezultatima Mostu ide osam mandata. Predsjednik stranke Božo Petrov obratio se javnosti.

"Mislim da sam i nesretan, samo 46 posto birača je izašlo. Možda je nekima naš rezultat iznenađenje, meni osobno nije jer se čestita borba uvijek vrati. Nisu nam davali neke šanse, ali se ovakav pristup uvijek vrati. Dobra i čestita priča ne može se ugasiti, ne daju ljudi ni dragi Bog! Ovakva Hrvatska, koja se toliko napatila, zaslužuje bolje.

Posebno sam zahvalan mladim ljudima koji su danas ovdje i diljem Hrvatske jer su dali svoje srce. Oni su trebali biti signalna raketa ljudima diljem Hrvatske da je ovo samo početak. Hrvatska se probudila - mi dolazimo! Hvala svima i u ime svih ovdje im obećajem da ih nećemo iznevjeriti. Borit ćemo se za Hrvatsku u kojoj se neće tolerirati korupcija, za pravdan izborni sustav.

Mislite li da tražimo puno, ne bih rekao. Mi dolazimo", kazao je Petrov, nakon čijeg govora su se palile baklje i nastavila se "fešta".

U Sabor, prema sadašnjim podacima, ulazi osam Mostovaca, među kojima su Nino Raspudic, Marija Selak Raspudić, Miro Bulj, Nikola Grmoja, Božo Petrov, Marin Miletić...

Tagovi: Božo Petrov, Nino Raspudić, Nikola Grmoja, Marin Miletić, Marija Selak Raspudić
PROČITAJ I OVO
Više nema otvorenog plamena na požarištu kod Segeta Gornjeg
POD KONTROLOM
Više nema otvorenog plamena na požarištu kod Segeta Gornjeg
TROGIR - Situacija na požarištu kod Segeta Gornjeg trenutno je puno bolja, više nema otvorenog plamena, vatrogasci na terenu saniraju požarište, izvijestila je Hrvatska vatrogasna zajednica.
Radnici ne žele plaćati porez u dvije države
SURADNJA
Radnici ne žele plaćati porez u dvije države
ZAGREB - U općini Cestici u Varaždinskoj županiji potpisan je ugovor o suradnji između Hrvatskog sindikata radnika migranata (HSRM) i austrijskog sindikata Vidaflex koji bi mogao pomoći stotinama hrvatskih radnika u inozemstvu, piše u utorak Večernji list.
Hrvati su uvjerljivi prvaci prekomjerne težine
ISTRAŽIVANJA
Hrvati su uvjerljivi prvaci prekomjerne težine
ZAGREB - Prema podacima iz posljednjeg velikog istraživanja o zdravlju građana Europske unije, Hrvatska je najgora zemlja kad je u pitanju prekomjerna tjelesna masa. Najmanji postotak žena s prekomjernom težinom u EU ima Italija (37 posto), a udio žena u Hrvatskoj s prevelikim indeksom tjelesne mase iznosi 58 posto. Uvjerljivi šampioni pretjerane tjelesne mase su hrvatski muškarci. Čak 73 posto muškaraca u Hrvatskoj ima više kilograma nego što bi trebali imati, a udio preteških muškaraca najniži je u Francuskoj te iznosi 53 posto.
Radovan Dobronić, novi Milanovićev kandidat za predsjednika Vrhovnog suda
PRIJEDLOG
Radovan Dobronić, novi Milanovićev kandidat za predsjednika Vrhovnog suda

ZAGREB: Predsjednik Zoran Milanović za predsjednika Vrhovnog suda ovog će puta Saboru predložiti Radovana Dobronića.

Japan: Hospitalizacija pacijenata od covida-19 samo za najteže slučajeve
KORONA
Japan: Hospitalizacija pacijenata od covida-19 samo za najteže slučajeve

TOKIO - Japan će se fokusirati na hospitaliziranje samo najteže bolesnih pacijenata od covida-19 i onih koji su u opasnosti da to postanu, čime se želi izbjeći opterećenje bolničkog sustava jer se broj slučajeva zaraze u gradu domaćinu Olimpijskih igara povećava.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE