GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plenković odgovorio Milanoviću: Patološki lažljivac, divljak, manipulator…

Plenković odgovorio Milanoviću: Patološki lažljivac, divljak, manipulator…
ODGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2022 / 16:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Premijer Andrej Plenković odgovorio je nakon Aktualnog prijepodneva u Saboru na optužbe predsjednika Zorana Milanovića koji ga je, između ostalog, nazvao "udbaškim nasljednikom".

“Malo ću se osvrnuti na izjavu koju je karijes s Pantovčaka imao u Zadru, u Zadarskoj županiji na poziv HDZ-ovog župana. Vidite kako je gostoprimstvo uzvraćeno brutalnim napadima na HDZ od strane Milanovića – da stranka 30 godina zaudara na Udbu, da smo mi svi banda, da smo mi svi lopovi, da je moj otac udbaški doušnik, da sam ja nekakav udbaški gojenac… Onda je lagao da sam ja nešto govorio o generalima, napadao ih, što nema veze s vezom. On je danas pokazao ogromnu nervozu, primitivizam, u retoričkom smislu divljaštvo. Nama je sve to skupa poznato, nažalost i hrvatskoj javnosti već zadnje, otprilike dvije i pol godine, ali, eto, postoje trenuci kada ta nervoza izađe na čistac”, rekao je Plenković.

“Naše vrijeme više nećemo gubiti s Milanovićem. On očito ima puno razloga za nervozu, problema, izveden je na čistac, neka se očituje. Mi ćemo raditi sve što treba za hrvatske građane i gospodarstvo, a on svoje probleme i način komunikacije neka rješava s nekim tko mu u tom pogledu može pomoći. Siguran sam da mu je bitan i nužan nečiji savjet i nečija pomoć jer ovo je jedno zagađivanje javnog prostora na način koji je neciviliziran, nekulturan i nedostojan javne političke komunikacije”, dodao je Plenković.

“On je danas rekao da sam ja za generale rekao da su ‘retardirani’. Čovjek je patološki lažljivac. Preslušajte sve moje nastupe danas u Saboru, izjavu jučer, niti trunke niti milimetar takvih konotacija. Ja sam rekao da su to heroji Domovinskog rata. Čovjek je manipulator, lažljivac, divljak, proruski nastrojen, ne znam je li njihov agent ili ne, ali šteta koju nam je počinio u vanjskopolitičkom pogledu zadnja dva mjeseca je zastrašujuća”, nastavio je Plenković o Milanoviću.

Plenković je Milanoviću poručio da bi mu bilo bolje “da se bavi kućnim odgojem”, a ne rekonstrukcijom Vlade.

“To je osoba koja je pokidala sve moguće načine komunikacije. Niti jedan ministar više, dok je ove Vlade, neće ići s njim na put, neće organizirati nikakve zajedničke sastanke, konferencije… Bojkotirat ćemo ga u svakom smislu. Ne dolazi u obzir da s nekim takvim, tko je za cijelu stranku i Vladu rekao da su banda i zaudaraju na Udbu… Ovo je prešlo sve granice, ovo je duboki offside“, rekao je Plenković dodajući da sve mogu pismeno komunicirati.

Tagovi: Zoran Milanović, Andrej Plenković, Ivan Malenica, Josip Perković, Zdravko Mustač, Ante Gotovina, Ivan Čermak, Pavao Miljavac, Ljubo Ćesić Rojs, Marinko Krešić, Davor Domazet Lošo
PROČITAJ I OVO
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE