GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plenković: Optužnice nisu teret za Vladu

Plenković: Optužnice nisu teret za Vladu
PREMIJER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2022 / 15:25
Autor: SEEbiz
KOPRIVNICA - Premijer Andrej Plenković odogovarao je na pitanja novinara tijekom posjeta Koprivnici.

“Ministarstvo obrazovanja će pomoći dodatnim sredstvima, organizirat će se prehrana studentima. Što se tiče studentskog doma, tu moramo napraviti iskorak”, rekao je.

“Ovdje smo stalno, podupiramo sve projekte. Prema tome, ima li nekog osjejaća da netko nekog nedovoljno respektira, mislim da nije točan”, dodao je premijer.

Komentirao je optužnice bivšim ministrima i članovima vlade. “Primio sam tu informaciju. Što se tiče oporbe, što će oni? Nakon jučerašnje ankete su ucviljeni, sad će skakati po ovome, skaču s jedne na drugu temu, dakle, što se tiče oporbe, to me ne zanima, skaču na ovo što im serviraju ili mediji ili DORH”, istaknuo je Plenković.

Na upit koliki je teret to Vladi, kaže da nije nikakav teret jer nisu u Vladi.

“Ovo nije nikakav teret za Vladu, nitko od njih nije u Vladi.”

Smatra i da Milošević ne treba otići iz Vlade. “Zašto bi otišao? Zašto, on je saborski zastupnik, izabran, nije jedini, eno Grgića, Barišića… Ovo je samo jedna strana u postupku, Državno odvjetništo.”

“Moja odgovornost počinje i završava na povjerenju ljudi na izborima, na provođenju programa, na izgradnji željezničke pruge do Mađarske, na članstvu u Schengenu i europodručju. Ja se bavim onim što je bitno”, naveo je.

Na navode da se Rusima nudila isporuka motora za helikoptere preko Hrvatske, Plenković odgovara: “To je nemoguće.”

Katarina Peović je rekla da je prije dvije godine slala mail i upozoravala na Zulima. “Nemam pojma o njenom mailu.”

“Hajdaš Dončić valjda gleda svaku moju izjavu pa pita SOA-u o onom što sam ja navodno rekao. Ja donosim svoje političke sudove i ocjene i ne treba mi za to provjeravanje. Zašto ne pita SOA-u je li hrvatska vlada izdajnička, kvinsliška? Evo ja bih volio da SOA odogvori što misli”, kazao je Plenković.

Tagovi: Josip Aladrović, USKOK, Darko Horvat, andrej Plenković, vinko Zulim, Boris Milošević
PROČITAJ I OVO
Štromar: Prava manjina se ne smiju dirati
PORUKE
Štromar: Prava manjina se ne smiju dirati
ZAGREB - HNS-ov Predrag Štromar čvrsto je stao u obranu prava nacionalnih manjina. Ističe da se prava nacionalnih manjina ne smiju smanjivati.
Milanović u Zlataru: Hrvatska je dno EU-a
PREDSJEDNIK
Milanović u Zlataru: Hrvatska je dno EU-a
ZLATAR - Predsjednik Zoran Milanović bio je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zlatara povodom obilježavanja Dana Grada, a nakon je održao konferenciju za medije.
Kontroverzni dijelovi DP-ovog programa o medijima i kulturi
(NE)SLOBODE
Kontroverzni dijelovi DP-ovog programa o medijima i kulturi
ZAGREB - Napad na Novosti, proces kroatizacije, stav prema javnoj televiziji - sve to izaziva nelagodu u javnosti, ali i kod Andreja Plenkovića.
Suverenisti: Nećemo podržati HDZ jer bi izdali svoje birače
JASNA PORUKA
Suverenisti: Nećemo podržati HDZ jer bi izdali svoje birače
ZAGREB - Predsjednik Suverenista Marijan Pavliček kazao je u subotu nakon sjednice predsjedništva stranke da njihov obraz nije na prodaju i da neće podržati HDZ ni u jednoj kombinaciji.
Pupovac o pregovorima: Neću dopustiti ponižavanje SDSS-a
PORUKE
Pupovac o pregovorima: Neću dopustiti ponižavanje SDSS-a
GUDOVAC - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti poniženje SDSS-a kao predstavnika srpskog naroda u Hrvatskoj te se će se suprotstaviti svim oblicima segregacije, bilo po etničkoj ili političkoj osnovi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE