GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Policija intervenirala na Plesu, zaustavila četvoricu navijača AEK-a

Policija intervenirala na Plesu, zaustavila četvoricu navijača AEK-a
INTERVENCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.08.2023 / 18:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Policija je imala intervenciju u Zračnoj luci Franjo Tuđman ga je zaustavila četvoricu Engleza koji su se izjasnili kao navijači AEK-a.

Poništene su im ulaznice i onemogućen im je dolazak na utakmicu, samim time i uopće u krug stadiona.

Kad se ne bi radilo o utakmici posebnog rizika mjere sigurnosti bile bi manje, navijači AEK-a ne bi mogli doći organizirano iz Atene, međutim ne bi se vjerojatno obraćalo pozornost da kartu ne kupi niti netko iz treće zemlje, piše Jutarnji list. Uostalom, zašto turisti ne bi išli na tekmu? Ovaj put Dinamo je onemogućio kupnju karata bilo kome s IP-adresa u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj, Srbiji i Njemačkoj. To se temeljilo na podatku da u tim državama AEK ima bratske ili prijateljske navijače. Međutim, uočeno je da su karte preko interneta uzela četvorica Engleza.

Njihova su imena proslijeđena na granice, čekali su ih kao zapete puške i dočekali na aerodromu. Na izravno pitanje zašto su došli na utakmicu odgovorili su kako su – navijači AEK-a, Nisu ni pokušali muljati... No, to je bio i kraj njihovih šansi da se nađu na Maksimiru. Koji je točno motiv može se nagađati, možda su tek avanturisti, možda su htjeli vidjeti na licu mjesta kako je to biti na utakmici takvih tenzija kakve su najavljene za ogled Dinamo – AEK, možda potomci Grka iako imaju engleska imena i prezimena... Ili jednostavno Englezi koji simpatiziraju Žuto-crne iz Nea Filadelfije.

Tagovi: AEK Atena, Bad Blue Boys, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Ukrajina napala Krim američkim raketama
NAPAD
Ukrajina napala Krim američkim raketama
KIJEV - Ruski sustavi protuzračne obrane uništili su četiri projektila velikog dometa ATACMS, koje su Ukrajini poslale Sjedinjenje Američke Države i koje je Kijev lansirao na Krimski poluotok, reklo je rusko ministarstvo obrane u subotu ujutro.
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
PRITISCI
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
WASHINGTON - Gotovo 90 kongresnika i dužnosnika Demokratske stranke pozvalo je jučer predsjednika Joea Bidena da razmotri prekid prodaje oružja Izraelu ako izraelska vlada ne korigira odnos prema dostavi humanitarne pomoći Gazi.
Penava: Približili smo stajališta s HDZ-om
PRIBLIŽAVANJE
Penava: Približili smo stajališta s HDZ-om
ZAGREB - "Pozicije su otvorene, sredinom idućeg tjedna vrlo ću otvoreno moći komunicirati ili da smo jako blizu dogovora ili od te priče neće biti ništa. Današnji dojmovi su pozitivni."
Plenković blizu dogovora o većini s 80 ruku
PREGOVORI
Plenković blizu dogovora o većini s 80 ruku
VUKOVAR - Pregovori između HDZ-a i Domovinskog pokreta nastavljeni su danas u Vukovaru na neformalnom sastanku, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, nova saborska većina, iako još nije dogovorena, mogla bi se oformiti s 80 ruku.
Bivši pomoćnik Nine Obuljen dobio jednomjesečni pritvor
PRITVOR
Bivši pomoćnik Nine Obuljen dobio jednomjesečni pritvor
ZAGREB - Zagrebački Županijski sud je odredio mjesečni pritvor Davoru Trupkoviću, bivšeg bliskom pomoćniku HDZ-ove ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek, javlja HRT.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE