GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Potvrđena optužnica protiv Damira Miškovića

 Potvrđena optužnica protiv Damira Miškovića
OPTUŽNICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.01.2020 / 15:14
Autor: SEEbiz / H
ZADAR - Potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva u Zadru protiv riječkog poduzetnika, vlasnika NK-a Rijeka Damira Miškovića, njegova oca i izvođača radova, koji su u Miškovićima na Pagu podignuli velebno zdanje s bazenom te zagradili pomorsko dobro napravivši privatnu rivu i privezište

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru potvrdilo je za Dnevnik.hr da je potvrđena optužnica protiv riječkog poduzetnika Damira Miškovića.
On i njegov otac optuženi su da su između 14. ožujka 2014. i 14. veljače 2017. u naselju Miškovići na otoku Pagu s tvrtkom TEH gradnja iz Zagreba ugovorili izgradnju obiteljske kuće na zemljišnoj čestici u Dinjiški, iako su bili svjesni da ne mogu graditi na pomorskom dobru - obalnom pojasu.

Optužuje ih se da su bez prethodnog ishođenja građevinske dozvole od nadležnog Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, paralelno s izgradnjom kuće izgradili obalnu šetnicu i ogradni zid u dužini od 180 metara, široku tri metra, te na nju postavili rampu, kao i dva mola u moru, betonski plato sa stepenicama, kameni nasip... Također su izgradili i još dva betonska stubišta, prizemnu građevinu površine 100 m², kao i stubište s platoom, i to sve unatoč rješenju Lučke kapetanije Zadar od 11. studenoga 2015. kojim je zabranjena opisana gradnja.

Tagovi: Damir Mišković
PROČITAJ I OVO
Ruske snage osvojile teritorij na sjeveru Ukrajine
RAT U UKRAJINI
Ruske snage osvojile teritorij na sjeveru Ukrajine
KIJEV - Ruske snage pokrenule su iznenadni napad na sjevernu Ukrajinu, čineći prodore u najozbiljnijoj prekograničnoj kopnenoj ofanzivi u posljednje gotovo dvije godine.
Jurčević: Dobili smo jedno i pol ministarstvo. Skandalozno
PORUKE
Jurčević: Dobili smo jedno i pol ministarstvo. Skandalozno
ZAGREB - Josip Jurčević iz Domovinskog pokreta nije dao svoj potpis Andreju Plenkoviću za novog mandatara. Jurčević je i ranije najavio da neće dati podršku Plenkoviću, a iz DP-a su najavili da će Časni sud te stranke odlučiti o njegovu izbacivanju.
Frka Petešić kandidat za ministra vanjskih poslova
VLADA
Frka Petešić kandidat za ministra vanjskih poslova
ZAGREB - Zvonimir Frka Petešić, dosadašnji predstojnik Ureda predsjednika vlade, mogao bi preuzeti dužnost ministra vanjskih poslova koju je dosad obavljao Gordan Grlić Radman.
Hrvatski suverenisti izbacili Vesnu Vučemilović iz stranke
POTEZI
Hrvatski suverenisti izbacili Vesnu Vučemilović iz stranke
ZAGREB - Saborska zastupnica Vesna Vučemilović isključena je iz Hrvatskih suverenista jer je dala potpis predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću za mandatara nove vlade, priopćili su iz stranke.
Plenković: Nina ostaje, sjajna je
PREMIJER
Plenković: Nina ostaje, sjajna je
BENKOVAC - Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković zajedno s ostalim kandidatkinjama i kandidatima na europskim izborima s liste HDZ-a bio je na Sajmu u Benkovcu. Tom prilikom dao je izjavu za medije, javlja N1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE