GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prosvjed djelatnika Klinike za tumore zbog Dijane Zadravec

Prosvjed djelatnika Klinike za tumore zbog Dijane Zadravec
NEZADOVOLJSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2021 / 13:42
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Djelatnici Klinike za tumore KBC-a Sestara milosrdnica održali su u četvrtak prosvjed zbog odlaska radiologa i ponašanja predstojnice Klinike za radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice Dijane Zadravec.

Malo prije 12 sati veliki broj djelatnika Klinike izašao je pred zgradu kako bi dali podršku radiolozima, a neposredni povod bio je, kako je rečeno, napad Dijane Zadravec na radiologinju Karolinu Bolanča Čulo, koja je izjavila da ju je Zadravec bezrazložno optužila da odbija raditi posao.

Kliniku za tumore dosad je napustila većina radiologa, preostalo je raditi njih nekoliko koji su na bolovanju, a posljednjih dana kao ispomoć dolaze radiolozi s lokacije u Vinogradskoj ulici, predvođeni sa Zadravec.

Bolanča Čulo izjavila je kako nikada nije odbila raditi te da svakodnevno obavlja zahtjevne intervencijske radiološke postupke kako bi pacijenti ne bi bilo zakinuti ni za jednu hitnu dijagnostiku.

"Jutros sam optužena da sam odbila raditi posao, što mi se nikada dosad nije dogodilo. Mi radimo težak posao, ja radim intervencijske poslove, što je samo po sebi stresno. Ne volim da me se napada i teško mi padaju ti napadi, prvenstveno zato što su to neistine. Želim se zahvaliti kolegama i ispričati pacijentima što će pretrage danas možda malo kasniti", rekla je Bolanča Čulo.

Zadravec: To je inscenirani događaj

Dodala je kako protiv Zadravec nema ništa, ali ima protiv njezinih odluka, a na upit jesu li radiolozi žrtve mobinga Dijane Zadravec odgovorila je kako "ne smatra da je Zadravec tolerantna".

Zadravec je pak, komentirajući novinarima prosvjed pred Klinikom, optužila Bolanču Čulo da je prosvjed organizirala radi svojeg supruga liječnika, kojeg je Zadravec prijavila zbog kaznenih radnji .

"Iza ovog insceniranog događaja stoji motiv da zaštiti svog supruga i dr. Kalouseka koji su kaznenim radnjama odlučili pretočiti novac u privatni sustav. Potpisivao je na stotine dokumenata, a Bolanča Čulo radi privatno 40 pacijenata, a ovdje joj je bio problem 10 onkoloških pacijenata. Ona je agresivno došla u moju sobu, namjerno pokušala napraviti incident, uzdisala i rekla da to neće učiniti”, rekla je Zadravec.

Tvrdi da je se napada jer je otkrila koruptivne radnje na Klinici za tumore za koje posjeduje dokumente.

Tagovi: Klinika za tumore, Karolina Bolanča Čulo, Dijana Zadravec, KBC-a Sestara milosrdnica, Klinika za radiologiju
PROČITAJ I OVO
Grmoja: Nećemo podržati Milanovića za premijera
JASNA PORUKA
Grmoja: Nećemo podržati Milanovića za premijera
ZAGREB - HDZ je osvojio previše mandata i sada sve ovisi o Domovinskom pokretu, a iz HDZ-a Most sigurno neće zvati i mi ne bismo podržali ni Zorana Milanovića za kandidata za premijera, kazao je, između ostalog, Mostov Nikola Grmoja gostujući večeras u Dnevniku Nove TV.
Radić: Predsjedništvo će donijeti programsku shemu i pregovarački tim. Tko pristane...
DP
Radić: Predsjedništvo će donijeti programsku shemu i pregovarački tim. Tko pristane...
ZAGREB - Domovinski pokret (DP) na parlamentarnim izborima osvojio je 14 mandata. Iako je riječ o dva mandata manje nego 2020. godine kada su predvođeni Miroslavom Škorom osvojili 16, DP je i ovim rezultatom postao najpoželjnija politička udavača. No, pitanje je mogu li se dogovoriti s ostalim zainteresiranim stranama kako bi kreirali novu Vladu.
Plenković neće prema DP-u, evo gdje će pokušati pronaći potporu
KOMBINACIJE
Plenković neće prema DP-u, evo gdje će pokušati pronaći potporu
ZAGREB - Tijekom četvrtka telefoni su poprilično užarili, a posljednje informacije govore da će Andrej Plenković, prvo pokušati izbjeći Domovinski pokret.
Brnabić pristala na zahtjev oporbe u vezi spajanja beogradskih i lokalnih izbora
ODLUKE
Brnabić pristala na zahtjev oporbe u vezi spajanja beogradskih i lokalnih izbora
BEOGRAD - Vlasti u Srbiji prihvatile su u četvrtak zahtjeve oporbe da se uz beogradske izbore, zakazane za 2. lipnja, istodobno organiziraju i preostali lokalni izbori, a uz tu odluku predsjednica državnog parlamenta Ana Brnabić najavila je i izmjene Zakona o lokalnim izborima, dok su oporbene stranke odgovor najavile za petak.
Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika?
NESLUŽBENO
Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika?
ZAGREB - Koalicija Rijeke pravde već je okupila 57 zastupnika koji bi za mandatara podržali Zorana Milanovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE