GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prosvjednici ispred OŠ Krapinske Toplice: Mi smo samo prolaznici

Prosvjednici ispred OŠ Krapinske Toplice: Mi smo samo prolaznici
ANTIMASKERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.09.2021 / 10:54
Autor: SEEbiz / H
KRAPINSKE TOPLICE - Ovo nije prosvjed, mi smo nitko i ništa, samo prolaznici, odgovarali su u srijedu okupljeni pred Osnovnom školom Krapinske Toplice na novinarska pitanja do kada će prosvjedovati zbog roditelja Kristijana Gaćine koji ne želi da mu sin u školi nosi masku.

Nakon što se Gaćina pobunio zbog činjenice da mu sin mora nositi masku u zajedničkim prostorima škole, prosvjednici se od prošlog petka okupljaju pred školom zbog čega su angažirani i zaštitari, a pred zgradom škole su i policijski službenici.

U srijedu se pred školom skupilo šest-sedam prosvjednika koji se na zahtjev policijskih službenika nisu htjeli predstaviti zbog čega je nekoliko njih privedeno.

Na novinarska pitanja do kada misle prosvjedovati, okupljeni su odgovorili da "ovo nije prosvjed" pitajući novinare znaju li oni definiciju prosvjeda. Kada su ih novinari pak upitali zašto su se onda okupili pred školom i tko su oni, prosvjednici su odgovorili kako su oni "samo prolaznici" i upitali novinare zašto su oni tu. Nakon što su im novinari pojasnili kako samo rade svoj posao, prosvjednici su im odgovorili da su "tako govorili i Hitlerovi ljudi".

Roditelj Kristijan Gaćina zbog kojeg je do cijele ove situacije i došlo, ponovno je pojasnio kako ne želi da njegov sin nosi masku u školi zbog zdravstvenih razloga.

"Prošle godine je cijelu godinu trpio i sada više ne može", rekao je Gaćina i dodao kako njegov sin pohađa nastavu, ali ne u školi, već pred školom.

Ravnatelj Osnovne škole Krapinske Toplice, Samson Štibohar rekao je kako roditelji odbijaju njegov poziv da dođu u školu na razgovor, a škola čini sve kako bi se učenici osjećali sigurno.

"Sve institucije koje se brinu za zdravlje i sigurnost djece upoznate su sa situacijom, a zaštitari i MUP pomažu kako bi se rad u školi nesmetano odvijao", kazao je ravnatelj.

Fotografija: Luka Stanzl, Pixsell

Tagovi: OŠ Krapinske Toplice, Kristijan Gaćina, Samson Štibohar
PROČITAJ I OVO
GONG prozvao i Milanovića i Ustavni sud
REAKCIJE
GONG prozvao i Milanovića i Ustavni sud
ZAGREB - Gong je u subotu ocijenio kako se predsjednik Republike Zoran Milanović ne ponaša kao odgovoran državnik, ali niti Ustavni sud ne djeluje kao čuvar Ustava jer se svojim loše obrazloženim upozorenjem Milanoviću stavio iznad Ustava.
Sergej Trifunović pušten na slobodu dva dana nakon hapšenja
NA SLOBODI
Sergej Trifunović pušten na slobodu dva dana nakon hapšenja
BEOGRAD - Glumcu Sergeju Trifunoviću poslije saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto je zadržavanje.
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
REAKCIJE
Jankovics: Nisu me zvali ni Orban ni Milanović
ZAGREB - Zastupnika mađarske nacionalne manjine Roberta Jankovicsa zateklo je novinarsko pitanje predsjedniku Zoranu Milanoviću je li zbog njega on kontaktirao premijera Mađarske Viktora Orbana.
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
JASNA PORUKA
Posavec: I Grbin i Milanović mogu doći do parlamentarne većine jednako kao i Plenković
ČAKOVEC - Međimurski župan Matija Posavec osvojio je dva mandata sa svojom Nezavisnom platformom Sjever te je za N1 televiziju komentirao rezultate izbor, s kim bi mogao koalirati, ali i upozorenje Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar Vlade.
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
PRIZNANJE
Tomašević priznao: Žao nam je što nismo išli u točkastu koaliciju sa SDP-om
ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević danas je izjavio da je protuustavna odluka Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću da ne može biti mandatar ni premijer, te da će Možemo! podržati koga god SDP predloži za mandatara.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE