GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Putin: Trudim se da sam unucima odaberem novogodišnje poklone

Putin: Trudim se da sam unucima odaberem novogodišnje poklone
POKLONI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2021 / 08:28
Autor: SEEbiz / H
MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin u nedjelju je rekao kako se uvijek trudi da sam izabere novogodišinje poklone za svoje unuke, premda osobno ne odlazi u shopping.

O svome privatnom životu Putin je govorio u intervjuu za televiziju Rosija-1, a na pitanje hoće li Novu godinu provesti s članovima obitelji i bira li sam poklone za unuke, odgovorio je potvrdno, dodavši da ipak ne odlazi osobno u kupnju, prenosi agencija TASS.

"Nažalost, ne idem u kupnju, no kako danas postoje broje mogućnosti da nešto odaberete, nastojim to sam obaviti. I nadam se da će im se pokloni svidjeti", rekao je Putin.

Kazao je i da Novu godinu planira dočekati s članovima obitelji s kojima će poslušati i svoje novogodišnje obraćanje naciji.

Na pitanje kako planira provesti novogodišnju noć, s osmijehom je odgovorio: "Bit ću s obitelji, slaviti Novu godinu i slušati predsjednikov govor".

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov ranije je rekao da će ruski predsjednik Novu godinu tradicionalno dočekati u krugu obitelji i prijatelja.

Dodao je da će blagdani za Putina biti dijelom radni, pojasnivši da predsjednik Rusije rijetko to razdoblje provodi u potpunosti "kao novogodišnje praznike".

"Mislim da će on (Putin), poput svih ostalih prvih nekoliko dana iskoristiti da bi se odmorio, premda ne može imati odmor u potpunosti. Šef države mora stalno raditi, osobito u trenutku kad je stanje u Europi zabrinjavajuće", rekao je Peskov.

Tagovi: Vladimir Putin, Dmitrij Peskov
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE