GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rab za Joška

Rab za Joška
HUMANO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.11.2020 / 17:27
Autor: SEEbiz / Rabdanas
RAB - Torcida Rab poziva sve koji su u mogućnosti da dođu u subotu, u razdoblju od 8 do 12 sati nasuprot Erste banke u Šarengradu, kako bi donirali prilog u kutiju za donacije ili ostavili prilog za rekvizite koji će biti u prodaji.

Cijeli iznos prodaje suvenira, rekvizita i donacija ide za pomoć za liječenje. Hvala unaprijed svima koji su u mogućnosti pomoći, kao i onima koji će uz Joška i njegovu obitelj biti u mislima i molitvama. 

Joško Pende otac je dvoje maloljetne djece od 5 i 12 godina, ribar i zaljubljenik u more, čiji je miran otočni život naglo narušila strašna dijagnoza – karcinom pluća. Kao što znamo, svaki karcinom ima više vrsta, a za ovaj njegov nažalost nema lijeka u Hrvatskoj.

Nada ipak postoji – odlazak u Istanbul u privatnu bolnicu Acibadem Altunizade u kojoj je dostupna nova metoda liječenja karcinoma, poznatija pod nazivom CAR-T odnosno terapija kimeričnim antigenskim receptorima. Na putu do njegove šanse za život stoje ogromni troškovi – potrebno je skupiti 50.000 eura kako bi Joško i njegova žena Martina mogli otići u Istanbul po novu šansu za život.

Vrijeme nije na njihovoj strani i stoga je naša pomoć potrebna odmah – dajmo Jošku šansu da gleda svoju djecu kako rastu.

Svi koji možete uplatite iznos na ovaj račun: Josip Pende (tekući kunski, Erste banka) HR5024020063210356912 (pomoć za liječenje).

Molimo sugrađane da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

Tagovi: Josip Pende, Torcida Rab, otok Rab
PROČITAJ I OVO
Radić o ponudi Grmoje: Gdje ste dosad bili?
REAKCIJE
Radić o ponudi Grmoje: Gdje ste dosad bili?
ZAGREB - Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta negira i da su počeli pregovori s bilo kojom stranom, te da u toj stranci već traže neke resore: Utvrdit ćemo programska načela za pregovore od kojih ne odstupamo.
Kolakušić: Nećemo ni sa SDP-om ni s HDZ-om, to je izdaja birača
JASNA PORUKA
Kolakušić: Nećemo ni sa SDP-om ni s HDZ-om, to je izdaja birača
ZAGREB - Mislav Kolakušić rekao je da ne dolazi u obzir da Pravo i pravda podrže vladu koju vode SDP ili HDZ.
Tomašević poziva Most i DP da podrže SDP-ovu manjinsku vladu
POZIV
Tomašević poziva Most i DP da podrže SDP-ovu manjinsku vladu
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević poručio je u petak da su spremni ne biti u Vladi, te zatražio od Mosta i Domovinskog pokreta (DP) da učine isto te podrže manjinsku vladu SDP-a kako bi se stavio interes građana ispred fotelja.
Nova ideja: Vlada koja bi osigurala poštenije izbore pa se raspustila
OPCIJE
Nova ideja: Vlada koja bi osigurala poštenije izbore pa se raspustila
ZAGREB - Danas se u krugovima anti-HDZ-ovske koalicije pojavila ideja o slaganju vlade koja bi na vlasti bila oko godinu dana.
Relković: HDZ je slabiji nego nakon prošlih izbora
ANALITIČARI
Relković: HDZ je slabiji nego nakon prošlih izbora
ZAGREB - Gost N1 televizije bio je politički analitičar i savjetnik stranke Centar Ivica Relković.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE