GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Raspisan nalog za uhićenje navijača Panathinaikosa

Raspisan nalog za uhićenje navijača Panathinaikosa
EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.08.2023 / 15:52
Autor: SEEbiz
ATENA - Grčka policija još pokušava otkriti tko je ubio 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa tijekom huliganskih nereda koji su se dogodili u Ateni prije više od tjedan dana.

Kako prenosi grčki portal Star, bit će izdane tjeralice za još nekim hrvatskim i grčkim huliganima, budući da je poznato da nisu uhićeni svi koji su sudjelovali u neredima koji su se dogodili 7. kolovoza. Prema pisanju Stara, već je raspisana tjeralica za grčkim optuženikom inicijala A. D., čija umiješanost u nerede proizlazi iz njegovih objava na društvenim mrežama, gdje tvrdi da je sudjelovao u incidentima i da ga vlasti traže. Grčki portal Newsit sada opovrgava tu informaciju i tvrdi da za njim ipak nije raspisana tjeralica.

Iznose novu informaciju te sada tvrde da je nalog za uhićenjem raspisan za navijačem Panathinaikosa, koji je od ranije jako dobro poznat policiji zbog sudjelovanja u navijačkim neredima. Riječ je o 25-godišnjaku koji ima podosta debeo dosje u Grčkoj, a za kojim je sada raspisana tjeralica nakon što je preko snimki nadzornih kamera utvrđeno da je sudjelovao u tučnjavi 7. kolovoza.

Grci pišu da je taj isti 25-godišnjak ranije ranjen ispred Žalbenog suda tijekom incidenta na suđenju za obiteljsko nasilje u Ilionu, gdje je bio svjedok. Prema informacijama koje ima taj isti grčki portal, 25-godišnjak je navodno odveo Bad Blue Boyse do mjesta gdje su se sukobili s navijačima AEK-a.

Istovremeno, dok se istraga nastavlja, pokušavaju se identificirati ostali huligani koji su sudjelovali u tučnjavi, a sve s ciljem da se pronađe ubojica 29-godišnjeg AEK-ovog navijača Michalisa Katsourisa.

Grčka policija pokušava locirati i još 10 hrvatskih huligana za koje vjeruje da nisu uspjeli izaći iz zemlje te da se negdje skrivaju dok ne pronađu način za bijeg.

Grčki portal Protothema objavio je jučer snimke posljednjih trenutaka ubijenog AEK-ovog navijača Michalisa Katsourisa. Pišu da policija ima nekoliko snimki koje analizira, a preko kojih pokušava shvatiti tko je i kako ubio 29-godišnjeg Grka.

Tagovi: grčka policija, Grčka, Bad Blue Boys, Panathinaikos
PROČITAJ I OVO
Wall Street: Indeksi porasli, tehnološki sektor na meti kupaca
RAST
Wall Street: Indeksi porasli, tehnološki sektor na meti kupaca
NEW YORK - Američki su indeksi ojačali u četvrtak jer su ulagači očekivali više korporativnih zarada i ključno izvješće o radu koje se očekuje kasnije tijekom tjedna.
Kataklizma u Slavonskom Brodu, grad se zabijelio od tuče
NEVRIJEME
Kataklizma u Slavonskom Brodu, grad se zabijelio od tuče
SLAVONSKI BROD - Županijski centar 112 Slavonski Brod izvijestio je kako je u popodnevnim satima područje Slavonskog Broda zahvatilo nevrijeme praćeno jakom kišom i tučom.
Kolakušić: Dajem ostavku u Saboru, više mogu postići u Bruxellesu
POTEZI
Kolakušić: Dajem ostavku u Saboru, više mogu postići u Bruxellesu
ZAGREB - Mislav Kolakušić se oglasio na Facebooku i u podužoj objavi obznanio da podnosi ostavku u Saboru te da će tamo umjesto njega stranački kolega Dražan Dizdar.
Macron: Ne isključujem slanje vojske u Ukrajinu
PORUKE
Macron: Ne isključujem slanje vojske u Ukrajinu
PARIZ - Francuski predsjednik Emmanuel Macron nije promijenio mišljenje o potencijalnom raspoređivanju zapadnih trupa u Ukrajini. U razgovoru za The Economist potvrdio je da i dalje ostaje pri svojim riječima o mogućnosti raspoređivanja savezničkih trupa u Ukrajini.
Plenković: Teoretski, imamo 83 ruke
TEORIJA
Plenković: Teoretski, imamo 83 ruke
ČAKOVEC - Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju nove zgrade Srednje škole Čakovec, a tom prilikom dao je izjavu za medije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE