GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Raspudić: Jandroković je umiljato dijete četiri političke mame

Raspudić: Jandroković je umiljato dijete četiri političke mame
OŠTRO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2020 / 14:13
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Plenković je komentirao reakciju predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, a koji je na izjavu Nine Raspudića da ulazi u politiku i da će loviti Jandrokovića rekao da on ima troje djece s istom ženom. Oglasio se i Raspudić.

'Nisam ja primijetio da je gospodin, dok je bio u poziciji izvan politike i kritike, štedio bilo koga u politici pa pretpostavljam da neće valjda prvi dan zaplakati ako dobije neki odgovor. Pročitajte što je pisao o Jandrokoviću i meni, kad to vidite, onda ćete znati o čemu govorim. Riječ je o licemjerstvu, to je bit Jandrokovićeve poruke', istaknuo je Plenković u Zadru.

Gost na N1 bio je Nino Raspudić, a na to je rekao da se vidi da su Jandroković i Plenković u strahu.

'HDZ stoji loše, u panici su. Jesam kritizirao njihov rad zadnjih godina, to što su činili i radili je kap koja je prelila čašu i nagnala me da se kandidiram kao nezavisni kandidat Mosta. Nikada nisam uvlačio i spominjao njihovu djecu. Ovaj način prebiranja i klasificiranja djece kao vrijedne i manje vrijedne govori najviše o njima samima', kazao je Raspudić, dodavši da Jandroković ima troje djece s jednom ženom i da on to respektira i čestita mu, ali za njega kao političara važnija je druga stvar, a to je da je on umiljato dijete četiri političke mame.

'Prva mama bio mu je Ivo Sanader, kojem samo što nije sjedio u krilu, onda zabijanje noža u leđa pa dolazi Jadranka Kosor, treća mama bio mu je Tomislav Karamarko i sada mu je Plenković, a kada Plenković padne, pokušat će naći i petu političku majku', rekao je Raspudić.

Vezano za kritike da zastupa obiteljske vrijednosti, a razveden je, kaže da se ne kandidira za kanonizaciju, nego za jednog od 150 zastupnika u Saboru.

'Slične kritike dolaze iz lijevog miljea i zanimljivo mi je da u lijevom spektru ima patrijahalnog šovinizma gdje se ženu doživljava kao nešto što se uzima i ostavlja', kazao je Raspudić.

Dodao je da kod njegovog razvoda nema ništa strašno i da su on i bivša supruga u dobrim odnosima i zajedno odgajaju dijete. Obećao je Kreši Beljaku pokazati najesen, ako on uđe u Sabor preko SDP-a, slike s crkvenog vjenčanja s drugom suprugom.

Smatra da je politička karijera Gordana Jandrokovića simptomatična za hrvatsku politiku, a to je partijsko poklonstvo koje se vuče iz bivšeg sistema. Ponovio je da je s 808 izabranih glasova postao predsjednik Sabora.


Neće dići ruku za vladu Andreja Plenkovića, ali ni Davora Bernardića. Ima interne podatke, prema kojima je, tvrdi, bliže Plenković oporbi nego on.

Tagovi: Nino Raspudić, Gordan Jandroković, Ivo Sanader, Andrej Plenković, Jadranka Kosor
PROČITAJ I OVO
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
PORUKE
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
ZAGREB - U poslijeizbornim kombinacijama najviše se, kao onaj koji bi mogao donijeti prevagu u sastavljanju nove Vlade, spominje Domovinski pokret, čija je koalicija na parlamentarnim izborima održanima u srijedu osvojila 14 mandata.
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
PREDSJEDNIK
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
ZAGREB - "Ja ne moram biti mandatar. Očekivao sam i nešto više glasova. Većina je glasala za promjene, to bi se moralo poštivati. Tko će biti mandatar odlučuje samo saborska većina."
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
PRIJETNJE
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
ZAGREB - Troje ustavnih sudaca (Andrej Abramović, Lovorka Kušan i Goran Selanec) bilo je protiv odluke Ustavnog suda o Milanoviću.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE