GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Severini sud u Splitu vratio sina

Severini sud u Splitu vratio sina
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2024 / 16:32
Autor: SEEbiz
SPLIT - Svega dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom, u ovom slučaju, koji je već godinama u fokusu javnosti, ponovno je došlo do (ne)očekivanog obrata.

Severina Vučković i njezina odvjetnica Jasminka Biloš potvrdile su za N1 da je splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni “roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”, a dijete, istom odlukom, živi s majkom dok otac ostvaruje prvo na susrete.

Severina Vučković oglasila se nakon što je sud u Splitu donio odluku kojom se pjevačici vraća ravnopravno skrbništvo nad sinom koje je odlukom Vrhovnog suda nedavno bilo vraćeno dječakovom ocu, njezinom bivšem partneru Milanu Popoviću.

“Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije.

Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola – pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, ‘moćnih i nemoćnih žena i ženica’.

Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…”, poručila je Severina nakon što joj je sud vratio skrbništvo nad sinom.

Tagovi: Severina, milan popović
PROČITAJ I OVO
Selak Raspudić: Bilo je sigurno da će HDZ i DP u koaliciju. Treba slijediti trag novca
PORUKE
Selak Raspudić: Bilo je sigurno da će HDZ i DP u koaliciju. Treba slijediti trag novca
ZAGREB - Marija Selak Raspudić bila je gošća HTV-ove emisije Nedjeljom u 2.
Xi Jinping na europskoj turneji, dolazi i u Srbiju
KINA-EUROPA
Xi Jinping na europskoj turneji, dolazi i u Srbiju
ZAGREB - Kineski predsjednik Xi Jinping sljedeći tjedan stiže u Europu, prvi put nakon pet godina, u atmosferi napetosti zbog optužbi za špijunažu, kineske podrške Rusiji u ratu u Ukrajini i najave mogućeg uvođenja carine na električne automobile iz Kine.
Sadiq Khan je po treći put izabran za gradonačelnika Londona
KONTINUITET
Sadiq Khan je po treći put izabran za gradonačelnika Londona
LONDON - Londonski gradonačelnik Sadiq Khan, koji pripada britanskim laburistima, osvojio je rekordni treći mandat na izborima, objavio je britanski BBC nakon objave izbornih rezultata iz svih okruga britanske prijestolnice.
Plenković: Histerija je da se ne smije s HDZ-om. U čemu je problem, mi ne znamo engleski dobro?
TEHNIČKI PREMIJER
Plenković: Histerija je da se ne smije s HDZ-om. U čemu je problem, mi ne znamo engleski dobro?
PULA - Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju obnovljene dvorane ‘Pietro Ciscutti‘ Istarskog narodnog kazališta-Gradskog kazališta Pula, a tom prigodom predviđeno se obratio medijima.
Erlić: Pregovori se bliže kraju
OCJENE
Erlić: Pregovori se bliže kraju
ZAGREB - Obrisi nove parlamentarne većine mogli bi se znati u utorak. Nakon jučerašnjeg neslužbenog sastanka u Sotinu, u utorak će se održati službeni sastanak HDZ-a i Domovinskog pokreta.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE