GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Škoro: Bez obzira pobijedi li Jelena, Davor ili Miro, stavit ćemo se nasuprot naletu ljevice

Škoro: Bez obzira pobijedi li Jelena, Davor ili Miro, stavit ćemo se nasuprot naletu ljevice
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2021 / 23:53
Autor: SEEbiz / N1 info
ZAGREB - Miroslav Škoro je komentirao rezultate lokalnih izbora u gradu Zagrebu.

“Mi smo definitivno ostvarili sve svoje ciljeve. Politika nije jednokratna pojava i bez obzira što smo imali prigodu čuti puno toga slušajući rezultate i čekajući što se dogodilo danas u politici u Hrvatskoj, Domovinski pokret je sustavno, temeljito i postepeno gradio ovu priču. Svašta su nam govoriil, uglavnom da gubimo, da se furamo na moje ime i prezime, alli mislim da se danas vidjeli pšto DP je i koji mu je potencijal. Postojimo samo godinu dana, a napravili smo ogromne rezultate. Mi smo stranka koja je u puno općina i gradova ostavila iza sebe dvije velike stranke, to nije mala stvar i svugdje smo se boreći protiv duopola susretali sa strankama koje dugo šišaju travu, u političkom smislu”, rekao je Miroslav Škoro i zahvalio svima.

“Pred nama je drugi dio kampanje i u tom drugom dijelu nadam se da ćemo nastaviti s uzlaznim trendom. Nisam od ljudi koji će proglašavati pobjedu, politika je kontinuirani posao, ali ponavljam, mi smo ostvarili ciljeve. Kad je u pitanju Zagreb, vidjet ćemo što će donijeti noć i prebrojavanje svih listića do kraja večeri.

Domovinski pokret poručuje bez obzira pobijedi li Jelena, Davor ili Miro, stavit ćemo se nasuprot naletu ljevice koja želi osvojiti grad Zagreb. Posebno ovakve ljevica koja je pomalo na mahove pokazivala elemente onoga čemu se ni Hrvatska ni Zagreb ne smiju vratiti, to nije budućnost naše zemlje, našeg Zagreba, naše djece. Uvjeren sam da ćemo u drugom krugu pokazati da postoji dovoljno razuma da u jednoj argumentiranoj raspravi raskrinkamo to što se zove Zeleno-lijeva koalcijia.

To nije ni zeleno ni lijevo, to je ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno u drugom krugu, tako mi Bog pomogao. Velika je razlika, velik posao, ali s vjerom u Boga i vašu pomoć siguran sam da ćemo za dva tjedna slaviti gradonačelnika ili gradonačelnicu Zagreba koja neće biti ni iz kakve zelene ili lijeve koalicije, koja će nastaviti tradiciju Zagreba i sve ono što suvremena demokracija u svijetu jest”, istaknuo je.

Fotografija: N1

Tagovi: Miroslav Škoro, Domovinski pokret
PROČITAJ I OVO
DP na točki loma: Kako progutati SDSS u Vladi?
PREGOVORI
DP na točki loma: Kako progutati SDSS u Vladi?
ZAGREB - DP-ovci su se povukli kućama u Slavoniju i tamo razgovaraju kako doskočiti problemu oko SDSS-a u Vladi na što nikako ne pristaju.
Grbin: Plenkoviću treba psihijatar
OŠTRO
Grbin: Plenkoviću treba psihijatar
ZAGREB - Predsjednik SDP-a Peđa Grbin kaže da oni o imenima ne govore i da na sjednici Predsjedništva nisu govorili o tome.
Uhićen predsjednik gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma
UHIĆENJE
Uhićen predsjednik gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma
GOSPIĆ - Jutros je u Gospiću uhićen Mario Stilinović (50), voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića.
Troskot: Ponudili smo Penavi poziciju predsjednika Sabora
OTKRIĆA
Troskot: Ponudili smo Penavi poziciju predsjednika Sabora
ZAGREB - Zvonimir Troskot iz Mosta je gostovao na N1 gdje je komentirao post-izborna preslagivanja i koalicije.
Nervozni Plenković udario po oporbi: Prave se bijeli kao snijeg
KANONADA
Nervozni Plenković udario po oporbi: Prave se bijeli kao snijeg
ZAGREB - Nakon što je prije neki dan najavio da će svaki dan davati izjave, premijer Andrej Plenković pred novinare je došao i nakon sjednice Vlade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE