GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Škoro priznao da je suvlasnik parkirališta ispred Merkura

Škoro priznao da je suvlasnik parkirališta ispred Merkura
PRIZNANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2020 / 23:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bivši predsjednički kandidat i osnivač Domovinskog pokreta Miroslav Škoro priznao je u petak kako je suvlasnik parkirališta ispred bolnice Merkur gdje parkiranje po satu košta 15 kuna.

"Ja sam suvlasnik, nisam direktor. Sve cijene pa i tu određuje tržište. Tamo nije cijeli dan vrijednost 15 kuna. Možemo razgovarati o puno cijena koje se naplaćuju u Zagrebu. Ne znam koja je razlika. Trebalo je investirati puno novca da se naplaćuje to parkiranje. Nije mi cijena moralno upitna. To je posao kojim se bavi ta firma. Ja sam već izašao iz nekih poduzeća, ako treba izaći ću i iz tog", rekao je Škoro za Dnevnik RTL-a.

Zapitao se i treba li američki predsjednik Trump davati besplatno sobe u svom hotelu.

"Nisam samo ja sporan, ima drugih političara koji imaju firme", rekao je Škoro.

Škoro se osvrnuo i na migrantsku krizu rekavši kako smatram da je hrvatska vojska trebala izići na granice i izgraditi fortifikacijske utvrde da se osiguraju hrvatske granice.

"Možda bi najbolje bilo da se dogovorimo s Mađarima i Slovencima da tu žicu pomaknemo i to je cijela priča. To znači da se ovdje ne radi o nekoliko desetaka tisuća ili pitaj Boga koliko sirijskih izbjeglica. Radi se o ljudima koji su već četiri godina u Turskoj i koje netko zato što ima takav politički interes pušta kao što mi puštamo vodu", ustvrdio je Škoro.

Nije htio odgovoriti tko bi mu na čelu HDZ-a bio draži - Andrej Plenković ili Miro Kovač, a kazao je i kako je nakon izbora spreman razgovarati i s "crnim vragom". "Spreman sam razgovarati sa svima za boljitak Hrvatske", poručio je Škoro.

Tagovi: Miroslav Škoro, parkiralište ispred Merkura, Domovinski pokret
PROČITAJ I OVO
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE