GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sopić: Aberdeen? Tamo stalno pada kiša, loše mi je to za frizuru

Sopić: Aberdeen? Tamo stalno pada kiša, loše mi je to za frizuru
U SVOM STILU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.03.2024 / 12:56
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Jučer je objavljena informacija da Aberdeen, kultni škotski klub u kojem se kao trener proslavio Alex Ferguson, želi Željka Sopića. Na to je reagirao trener lidera SuperSport HNL-a.

"Tamo stalno pada kiša, a to nikako nije dobro za moju frizuru", u svom stilu je komentirao Sopić.

On je prošle sezone Goricu spasio od ispadanja, a ove je Rijeku odveo na prvo mjesto SHNL-a. Osim toga, u polufinalu je kupa. I dok se u Hrvatskoj u završnici sezone bori za duplu krunu, u Škotskoj bi se borio za opstanak.

Naime, Aberdeen je nakon trećeg mjesta prošle sezone, pred kraj ove na tek devetom mjestu u škotskom Premiershipu, koji broji 12 klubova. Sigurno će igrati Ligu za opstanak. U posljednje vrijeme promijenio je dva trenera, ali ne ide mu. Najuspješniji u povijesti Aberdeen je bio na prijelazu 70-ih i 80-e godine prošlog stoljeća. Tada ga je Alex Ferguson vodio do tri škotska naslova, četiri kupa i jednog europskog trofeja, Kupa pobjednika kupova.

Fotografija: NK Rijeka / Facebook

Tagovi: sopić, aberdeen, rijeka, ferguson
PROČITAJ I OVO
Plenković će imati 79 ruku u Saboru
DOGOVOR
Plenković će imati 79 ruku u Saboru

ZAGREB - HDZ i DP su u zadnja 24 sata postigli dogovor o formiranju vladajuće većine, a samim tim i o sastavljanju nove vlade.

Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
FORMIRANJE VLADE
Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
ZAGREB - Predsjednik Mosta Božo Petrov ponovno je u subotu pozvao Domovinski pokret (DP) da sudjeluje u formiranju antikorupcijske većine u Saboru i da odustane od koalicije s HDZ-om, i tako ispuni ono što je obećao svojim biračima u predizbornoj kampanji.
Sin ubio majku na Črnomercu
TRAGEDIJA
Sin ubio majku na Črnomercu
ZAGREB - Na zapadnom dijelu Zagreba jutros se dogodilo ubojstvo.
Ukrajina napala Krim američkim raketama
NAPAD
Ukrajina napala Krim američkim raketama
KIJEV - Ruski sustavi protuzračne obrane uništili su četiri projektila velikog dometa ATACMS, koje su Ukrajini poslale Sjedinjenje Američke Države i koje je Kijev lansirao na Krimski poluotok, reklo je rusko ministarstvo obrane u subotu ujutro.
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
PRITISCI
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
WASHINGTON - Gotovo 90 kongresnika i dužnosnika Demokratske stranke pozvalo je jučer predsjednika Joea Bidena da razmotri prekid prodaje oružja Izraelu ako izraelska vlada ne korigira odnos prema dostavi humanitarne pomoći Gazi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE