GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Srpski ministar prosvjete Branko Ružić podnio ostavku

Srpski ministar prosvjete Branko Ružić podnio ostavku
OSTAVKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.05.2023 / 19:32
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Srpski ministar prosvjete Branko Ružić podnio je neopozivu ostavku predsjednici Vlade Srbije Ani Brnabić, javlja državna agencija Tanjug

U dopisu koji je poslao premijerki, Ružić je 'u neizrecivom bolu izrazio najdublju sućut najmilijima stradalih'. 'Dramatične slike događaja iz škole, suze prolivene pri izjavljivanju sućuti neutješnim roditeljima stradale djece doživotno ću nositi kao pečat na duši“, napisao je Ružić u pismu premijerki.

Ružić je rođen 1975. u Zemunu. Studirao je prometne znanosti te je potpredsjednik i predsjednik Izvršnog odbora SPS-a Ivice Dačića.

Proteklih dana optužio je 'zapadne vrijednosti' za masakr u beogradskoj školi, zbog čega je dio javnosti tražio njegovu ostavku

Tagovi: Branko Ružić, masak u školi Vladislav Ribnikar, Ana Brnabić, Vlada Srbije
PROČITAJ I OVO
Plenković će imati 79 ruku u Saboru
DOGOVOR
Plenković će imati 79 ruku u Saboru

ZAGREB - HDZ i DP su u zadnja 24 sata postigli dogovor o formiranju vladajuće većine, a samim tim i o sastavljanju nove vlade.

Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
FORMIRANJE VLADE
Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
ZAGREB - Predsjednik Mosta Božo Petrov ponovno je u subotu pozvao Domovinski pokret (DP) da sudjeluje u formiranju antikorupcijske većine u Saboru i da odustane od koalicije s HDZ-om, i tako ispuni ono što je obećao svojim biračima u predizbornoj kampanji.
Sin ubio majku na Črnomercu
TRAGEDIJA
Sin ubio majku na Črnomercu
ZAGREB - Na zapadnom dijelu Zagreba jutros se dogodilo ubojstvo.
Ukrajina napala Krim američkim raketama
NAPAD
Ukrajina napala Krim američkim raketama
KIJEV - Ruski sustavi protuzračne obrane uništili su četiri projektila velikog dometa ATACMS, koje su Ukrajini poslale Sjedinjenje Američke Države i koje je Kijev lansirao na Krimski poluotok, reklo je rusko ministarstvo obrane u subotu ujutro.
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
PRITISCI
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
WASHINGTON - Gotovo 90 kongresnika i dužnosnika Demokratske stranke pozvalo je jučer predsjednika Joea Bidena da razmotri prekid prodaje oružja Izraelu ako izraelska vlada ne korigira odnos prema dostavi humanitarne pomoći Gazi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE