GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Srpsko ministarstvo o tučnjavi u Vukovaru: “Među ozlijeđenima nema Srba”

Srpsko ministarstvo o tučnjavi u Vukovaru: “Među ozlijeđenima nema Srba”
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.01.2024 / 19:16
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - U Vukovaru je sinoć došlo do fizičkog obračuna više osoba, pri čemu je bilo i ozlijeđenih, potvrdila je u nedjelju policija. Iz policije nisu precizirali o kojem je broju sudionika riječ navevši tek da se utvrđuju sve okolnosti incidenta, a ozlijeđenima je pružena zdravstvena pomoć.

Neslužbeno se doznaje kako je sukob izbio iza 22 sata, a skupina starijih pretukla je skupinu mladića među kojima je bilo i maloljetnika.

O svemu se oglasilo i srpsko ministarstvo vanjskih poslova, navodeći da među njima nema pojedinaca srpske nacionalnosti. “Među ozlijeđenima u spomenutoj tučnjavi nema srpskih državljana, kao ni pripadnika srpske zajednice u Hrvatskoj”, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova za Telegraf.rs.

Da je nekoliko mladića koji su pretučeni u Vukovaru u subotu navečer završilo u bolnici, potvrdili su Večernjem listu Iz Kliničkog bolničkog centra Osijek.

“U ranim jutarnjim satima zaprimljena su tri maloljetnika, dvoje sa zadobivenim teškim tjelesnim ozljedama. Trenutno su stabilno i nalaze se izvan životne opasnosti”, kažu u Ravnateljstvu KBC-a Osijek. Dežurni liječnik iz KBC-a Osijek dodao je još za 24sata kako jedan mladić ima frakturu lubanje i kosti lica, dok drugi zadržani mladić ima lakše ozljede, kontuziju glave, trbuha i prsnog koša.

Podsjetimo, u subotu, oko 22 sata, u centru Vukovara došlo je do incidenta u kojemu je nekoliko mladića starih oko 15 godina pretučeno. Kako se neslužbeno doznaje, ozljede je zadobilo desetak mladića. Njih je pretukla druga skupina, nešto starijih mladića.

Tagovi: vukovar, srbija, tučnjava
PROČITAJ I OVO
Sadiq Khan je po treći put izabran za gradonačelnika Londona
KONTINUITET
Sadiq Khan je po treći put izabran za gradonačelnika Londona
LONDON - Londonski gradonačelnik Sadiq Khan, koji pripada britanskim laburistima, osvojio je rekordni treći mandat na izborima, objavio je britanski BBC nakon objave izbornih rezultata iz svih okruga britanske prijestolnice.
Plenković: Histerija je da se ne smije s HDZ-om. U čemu je problem, mi ne znamo engleski dobro?
TEHNIČKI PREMIJER
Plenković: Histerija je da se ne smije s HDZ-om. U čemu je problem, mi ne znamo engleski dobro?
PULA - Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju obnovljene dvorane ‘Pietro Ciscutti‘ Istarskog narodnog kazališta-Gradskog kazališta Pula, a tom prigodom predviđeno se obratio medijima.
Erlić: Pregovori se bliže kraju
OCJENE
Erlić: Pregovori se bliže kraju
ZAGREB - Obrisi nove parlamentarne većine mogli bi se znati u utorak. Nakon jučerašnjeg neslužbenog sastanka u Sotinu, u utorak će se održati službeni sastanak HDZ-a i Domovinskog pokreta.
Plenković će imati 79 ruku u Saboru
DOGOVOR
Plenković će imati 79 ruku u Saboru

ZAGREB - HDZ i DP su u zadnja 24 sata postigli dogovor o formiranju vladajuće većine, a samim tim i o sastavljanju nove vlade.

Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
FORMIRANJE VLADE
Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
ZAGREB - Predsjednik Mosta Božo Petrov ponovno je u subotu pozvao Domovinski pokret (DP) da sudjeluje u formiranju antikorupcijske većine u Saboru i da odustane od koalicije s HDZ-om, i tako ispuni ono što je obećao svojim biračima u predizbornoj kampanji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE