GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Što piše u imovinskoj kartici Furija Radina?

Što piše u imovinskoj kartici Furija Radina?
IMOVINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2020 / 19:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Objavljena je imovinska kartica potpredsjednika Sabora Furija Radina koji će mjesečno primati 20.952 kuna.

Njegova kartica je gotovo identična kao i ona koju je predao 2018. godine, osim što više nema kredit koji je u međuvremenu otplatila njegova supruga. U novoj kartici, tako više nema supruginog kredita od 15 tisuća eura kojeg je digla 2012. godine u Zagrebačkoj banci.

Furio Radin je i dalje županijski vijećnik u mirovanju, a mjesečno od primitaka koji se ne smatraju dohotkom i na koje se ne plaća porez, dobiva 2.500 kuna. Supruga mu je od 2004. godine zaposlena u Vladinom Uredu za ravnopravnost spolova. Od 2004. do 2011. godine bila je predstojnica tog Ureda, a od 2012. godine je ravnateljica gdje prima plaću od 15.969 kuna. Radin i dalje otplaćuje kredit od 15 tisuća eura koji je dignuo prije deset godina u Privrednoj banci Zagreb, a mjesečna rata mu je 9.250 kuna.

Sa suprugom je vlasnik i suvlasnik dvije kuće i stana čija ukupna vrijednost iznosi 4,5 milijuna kuna. Radin je naime vlasnik kuće s okućnicom od 230 kvadrata u Vintjanu procijenjene na 2,5 milijuna kuna, a kupio ju je od nesamostalnog rada, uz pomoć pozajmice, prodajom imovine i pomoću kredita. Supruga je vlasnica stana u centru Zagreba. Radi se o stanu od 70 kvadrata koji je procijenjen na milijun kuna.

Potpredsjednik Sabora suvlasnik je kuće od 212 kvadrata u Puli koju je naslijedio, a vrijedna je 1,5 milijuna kuna. Radinova supruga vlasnica je vozilo Reunalt Megan starog osam godina i vrijednog 7 tisuća kuna, a vozilo je stekla zaduženjem kod banke. Supruga posjeduje i 33 dionice Hrvatskog telekoma, a vrijednost po dionici je 160 kuna. Ima i jednu dionicu INA-e vrijednu 3.200 kuna. Iako Furio Radin nema prikazane štednje, njegova je supruga uštedjela 30.250 eura.

Tagovi: Furio Radin, imovinska kartica, Helena Štimac Radin, Zagrebačka banka, Istra
PROČITAJ I OVO
Politico: Vučić bi na izborima mogao doživjeti neugodan udarac
PRED IZBORE
Politico: Vučić bi na izborima mogao doživjeti neugodan udarac
BEOGRAD - Srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću sklonost raspisivanju izvanrednih izbora mogla bi se obiti o glavu. Kako piše Politico, ujedinjena opozicija ovaj put postavlja neočekivano oštre izazove njegovoj desetljećima dugoj kontroli vlasti na izvanrednim općim izborima 17. prosinca.
Okončan prosvjed seljaka
EPILOG
Okončan prosvjed seljaka
ĐAKOVO - Završio je seljački prosvjed, objavio je vođa prosvjeda Tomislav Pokrovac.
Plenković: Odgovornost za Jakuševec je na Zagrebu
JASNA PORUKA
Plenković: Odgovornost za Jakuševec je na Zagrebu
ZAGREB - U Zagrebu se održava sjednica Vlade. Uvodno je predsjednik Vlade Andrej Plenković govorio o aktivnostima proteklog tjedna.
Pokrovac: Anušić je dijete sa sela, razumije nas
PROSVJED SELJAKA
Pokrovac: Anušić je dijete sa sela, razumije nas
ZAGREB - Tomislav Pokrovac jedan je od organizatora prosvjeda svinjogojaca i posljednjih je tjedana bio glasan kritičar Vlade i poteza vladajućih. Pokrovac je nakon posljednjeg sastanka, na kojemu je bio i novi ministar obrane Ivan Anušić, pokušao spustiti tenzije pa se sada svi pitaju nazire li se kraj prosvjedu. Naša Tea Mihanović na GP Županja gdje prati razvoj situacije i o svemu je razgovarala s Pokrovcem.
Barbariću će zamrznuti članstvo u HDZ-u
IZOLACIJA
Barbariću će zamrznuti članstvo u HDZ-u
ZAGREB - Degradacija dojučerašnjeg predsjednika Uprave HEP-a Frane Barbarića, za što je okidač bilo podizanje optužnice protiv njega zbog kaznenog djela protupravne gradnje, zaokružit će se, prema izvorima iz Vlade i HDZ-a, do kraja tjedna, piše u četvrtak Jutarnji list.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE