GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Temperature idu i do 40, a onda nevrijeme

Temperature idu i do 40, a onda nevrijeme
VRUĆINE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.07.2023 / 07:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB . Pretežno vedro je diljem Hrvatske, već rano jutro i vrlo toplo, a kako i ne bi kad su temperature na mjestima duž Jadrana i tijekom noći bile više od 25. U nastavku dana, uz obilje sunca, temperature će rasti i do 38.

Na snazi je viši stupanj upozorenja na vrućinu za cijelu zemlju, opasnost od toplinskog vala je velika. Potkraj dana i u noći na utorak u najsjevernijim predjelima unutrašnjosti može biti pljuskova praćenih grmljavinom.

Utorak će biti većinom suh, pretežno sunčan, vruć i vrlo vruć. Temperature bi lokalno mogle dosezati i 40.

Srijeda donosi nestabilnije prilike, prema večeri će biti pljuskova u unutrašnjosti, uz koje će osvježiti, no lokalno prijeti nevrijeme.

Drugi dio tjedna donosi malo nestabilnije prilike i ipak manje vruće, barem što se unutrašnjosti tiče. Pljuskova će biti i na sjevernom Jadranu. gdje će prolazno zapuhati i jaka bura. U Dalmaciji će se zadržati uglavnom suho, ostat će vruće i vrlo vruće.

Tagovi: vrućine, toplinski val, tekućina
PROČITAJ I OVO
Erlić: Pregovori se bliže kraju
OCJENE
Erlić: Pregovori se bliže kraju
ZAGREB - Obrisi nove parlamentarne većine mogli bi se znati u utorak. Nakon jučerašnjeg neslužbenog sastanka u Sotinu, u utorak će se održati službeni sastanak HDZ-a i Domovinskog pokreta.
Plenković će imati 79 ruku u Saboru
DOGOVOR
Plenković će imati 79 ruku u Saboru

ZAGREB - HDZ i DP su u zadnja 24 sata postigli dogovor o formiranju vladajuće većine, a samim tim i o sastavljanju nove vlade.

Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
FORMIRANJE VLADE
Petrov ponovno proziva Domovinski pokret
ZAGREB - Predsjednik Mosta Božo Petrov ponovno je u subotu pozvao Domovinski pokret (DP) da sudjeluje u formiranju antikorupcijske većine u Saboru i da odustane od koalicije s HDZ-om, i tako ispuni ono što je obećao svojim biračima u predizbornoj kampanji.
Sin ubio majku na Črnomercu
TRAGEDIJA
Sin ubio majku na Črnomercu
ZAGREB - Na zapadnom dijelu Zagreba jutros se dogodilo ubojstvo.
Ukrajina napala Krim američkim raketama
NAPAD
Ukrajina napala Krim američkim raketama
KIJEV - Ruski sustavi protuzračne obrane uništili su četiri projektila velikog dometa ATACMS, koje su Ukrajini poslale Sjedinjenje Američke Države i koje je Kijev lansirao na Krimski poluotok, reklo je rusko ministarstvo obrane u subotu ujutro.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE