GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tomašević: Imenovano novo Upravno vijeće bolnice Srebrnjak

Tomašević: Imenovano novo Upravno vijeće bolnice Srebrnjak
IMENOVANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2021 / 12:06
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević izvijestio je u utorak o novim imenovanjima u upravna vijeća gradskih zdravstvenih ustanova, među kojima i u Upravno vijeće Dječje bolnice Srebrnjak.

U Upravno vijeće bolnice Srebrnjak imenovana su četiri nova člana, za predsjednika imenovan je Goran Tešović, a za članove Darko Velimir Vrdoljak, Daniela Širinić i Snježana Pavlovski, kazao je Tomašević na redovitoj konferenciji za novinare.

To znači da se uskoro može očekivati sjednica novog Upravnog vijeća i raspisivanje novog natječaja za ravnatelja bolnice, dodao je Tomašević.

Gradonačelnik je izvijestio i o novim imenovanjima u upravna vijeća Kliničke bolnice Sveti duh, Doma zdravlja Zagreb Istok, Poliklinike za srčane bolesti i Specijalne bolnice Goljak.

Za predsjednika Upravnog vijeća bolnice Sveti duh imenovan je Darko Kaštelan, i tamo se također uskoro može očekivati raspisivanje natječaja za ravnatelja budući da aktualnom mandat istječe u siječnju, rekao je Tomašević.

Vezano za dodjelu novčane pomoći za oštećene obiteljske kuće u potresu, Tomašević je kazao da je na drugom pozivu bilo 834 prijave, te da će ukupno u ovoj godini za tu namjenu biti isplaćeno oko 22 milijuna kuna. Najavio je i treći poziv čime će se ukupan iznos popeti na oko 30 milijuna kuna.

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec izvijestila je o osnivanju radne skupine koja će se baviti organizacijom i pripremom Adventa u Zagrebu.

Radna skupina koordinirati će između gradskih ureda, turističke zajednice i niza zainteresiranih strana radi što bolje organizacije i izvedbe Adventa, kazala je Dolenec.

Fotografija: Željko Hladika, Pixsell

Tagovi: Tomislav Tomašević, Darko Velimir Vrdoljak, Daniela Širinić, Dječja bolnica Srebrnjak, Snježana Pavlovski
PROČITAJ I OVO
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
PORUKE
Radić: Jamčim da će DP ostati jedinstven
ZAGREB - U poslijeizbornim kombinacijama najviše se, kao onaj koji bi mogao donijeti prevagu u sastavljanju nove Vlade, spominje Domovinski pokret, čija je koalicija na parlamentarnim izborima održanima u srijedu osvojila 14 mandata.
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
PREDSJEDNIK
Milanović: Ovo je priprema za državni udar, ali to neće proći
ZAGREB - "Ja ne moram biti mandatar. Očekivao sam i nešto više glasova. Većina je glasala za promjene, to bi se moralo poštivati. Tko će biti mandatar odlučuje samo saborska većina."
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
PRIJETNJE
Troje ustavnih sudaca: Šeparović prijeti Saboru, to je protuustavno
ZAGREB - Troje ustavnih sudaca (Andrej Abramović, Lovorka Kušan i Goran Selanec) bilo je protiv odluke Ustavnog suda o Milanoviću.
Milanović ovom fotografijom odgovorio Ustavnom sudu
ODGOVOR
Milanović ovom fotografijom odgovorio Ustavnom sudu
ZAGREB - "Danas u 17 sati reći ću vam što mislim o onome što je u ime Ustavnog suda danas rekao HDZ-ovac Miroslav Šeparović. A do tada pogledajte kako HDZ donosi odluke tzv. Ustavnog suda", napisao je predsjednik Milanović.
Grbin o odluci Ustavnog suda: Popišali su se na sve nas
OŠTRO
Grbin o odluci Ustavnog suda: Popišali su se na sve nas
ZAGREB - Predsjednik SDP-a Peđa Grbin sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare s početkom u 15:30 u središnjici stranke na Iblerovom trgu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE