GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tomašević: Pobijedit ćemo uzdignute glave

Tomašević: Pobijedit ćemo uzdignute glave
ZADNJE OBRAĆANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2021 / 09:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Gradonačelnički kandidat Tomislav Tomašević, uz potporu kandidata za zamjenicu, odnosno zamjenika gradonačelnika Danijele Dolenec i Luke Korlaeta te predstavnika stranaka koalicije Možemo! - Zagreb je NAŠ! - Zelena alternativa ORaH - Nova ljevica - Za Grad!, održava jutros ispred zgrade Gradske uprave Grada Zagreba završnu konferenciju za medije prije izborne šutnje.

- Želimo uputiti posljednje poruke biračima i pozvati sve da izađu na izbore. Već 15 godina borimo se za Zagreb u kojem ne vlada interesna klika. U nedjelju su povijesni izbori jer će nakon 20 godina Zagreb dobiti novog gradonačelnika i pozivamo građane da sudjeluju. Pobijedit ćemo i svima moći pogledati u oči. Mi svoja obećanja ispunjavamo, potreban je mali korak da se Zagreb oslobodi korupcijske hobotnice koja mu ne da da se razvija.

Potrebno je u nedjelju reći ne kampanji koju provodi moj protukandidat, kampanji huškanja, straha i demoniziranja političkih suparnika - rekao je Tomašević.

Upitan o financiranju, Tomašević je kazao kako objede i klevete o njegovoj plaći od 24 ili 25 tisuća kuna bruto su namjerne laži i kako je sve vidljivo na imovinskoj kartici.

- Pronađite bilo kakav dokaz da se financiramo iz udruga, iz inozemstva... pozivam vas, ovakva kampanja laži još uvijek nije viđena. Bilo tko tko će ići na lokalne izbore, nikad mu više neće pasti na pamet ovakve laži jer se nadam da će građani u nedjelju poručiti da se ne isplati. Svi su izvještaji dostupni. Ovo je tragikomično, opasno i treba tome reći ne - rekao je pa nastavio.

- Kampanja je dosegnula novo dno i ovo vjerujem da je zadnji put jer će birači to kazniti na izborima. Pobijedit ćemo uzdignute glave jer se nismo koristili nikakvim prljavim trikovima. Potrebno je neko vrijeme da se rezultati izbora proglase, onda kreće sastanak s Pavičić-Vukičević, treba pričekati nekoliko dana, to sigurno neće biti odmah u ponedjeljak - kazao je Tomašević.

Tagovi: Tomislav Tomašević, Možemo!, Miroslav Škoro, Domovinski pokret
PROČITAJ I OVO
Bulj vrlo oštro odgovorio Mlinariću
REAKCIJE
Bulj vrlo oštro odgovorio Mlinariću
ZAGREB - Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe u Novom danu je gostovao kod naše Sandre Križanec i tom prilikom odgovorio na napade i prozivke iz oporbe. Naime, oporba ga kritizira i naziva nevjerodostojnim jer je u kampanji govorio da neće ići s HDZ-om.
Mlinarić: Što sam trebao govoriti u kampanji? Da hoću s SDP-om ili HDZ-om?
PORUKE
Mlinarić: Što sam trebao govoriti u kampanji? Da hoću s SDP-om ili HDZ-om?
ZAGREB - “Ako ne poštujete 5.8., 18.11., Bljesak, Borovo selo… Ne poštuju hrvatsku državu, stranka SDSS, zato smo ih izbacili iz vlasti”, navodi Mlinarić.
Svjetske agencije o Hrvatskoj: Nova vlada desnija, ne očekuju se velike promjene
MEDIJI
Svjetske agencije o Hrvatskoj: Nova vlada desnija, ne očekuju se velike promjene
ZAGREB - Svjetske novinske agencije prenijele su da je u Hrvatskoj prisegnula nova desnija vlada u kojoj je novi koalicijski partner antiimigracijski Domovinski pokret i da je oporba zabrinuta za smjer zemlje, no da analitičari ne očekuju velike promjene u politici vlade koju će u trećem mandatu voditi Andrej Plenković.
Potvrđena nova hrvatska vlada
OČEKIVANO
Potvrđena nova hrvatska vlada
ZAGREB - Andrej Plenković i njegovi ministri redom su prisegnuli u Saboru, a svima im je čestitao stranački kolega Jandroković i zastupnici su svaku prisegu ispratili pljeskom.
Sudarila se dva vlaka u podzemnom tunelu u Beogradu, ima ozlijeđenih
TUNEL
Sudarila se dva vlaka u podzemnom tunelu u Beogradu, ima ozlijeđenih

BEOGRAD - Putnički i teretni vlak sudarili su se u Beogradu oko 18.30, prenose srpski mediji.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE