GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tomašević: Pokazali smo da možemo

Tomašević: Pokazali smo da možemo
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.07.2020 / 23:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tomislav Tomašević se obraća javnosti nakon velikog uspjeha platforme Možemo!.

"Prije tri godine su nam rekli da ne možemo upasti u Gradsku skupštinu. Prije dvije godine su nam rekli da ne možemo uzdrmati Bandića. Prije godinu dana su nam rekli da s četiri zastupnika ne možemo biti glavna oporba u gradu.

Prije dva mjeseca su nam rekli da ne možemo upasti u Sabor jer nema dovoljno vremena za kampanju. Prije mjesec dana su nam rekli da ne možemo uzeti mandat nigdje izvan Zagreba jer smo previše fokusirani na Zagreb. Pokazali smo im da - možemo”, poručio je na početku nakon čega su se stožerom prolomili vrisak i oduševljenje te skandiranje: "Možemo, možemo!".

"Šest zeleno-lijevih stranaka Možemo, Radnička fronta, ORaH, Nova ljevica, Zagreb je naš, Za grad ujedinjeni su u jednom cilju da u Hrvatskom saboru dobijemo zeleno-lijevu opciju za 21. stoljeće. Opciju koja će se boriti za socijalnu pravdu, ekonomsku održivost, za demokratizaciju društva i za rodnu ravnopravnost", dodao je Tomašević.

"Nismo imali stranačku infrastrukturu, nismo imali stranačku vojsku niti resurse kao druge velike stranke, ali ono što smo imali su - duh, kreativnost inat i upornost."

"Hvala stotinama volonterki i volontera koji su ostavili srce na terenu za nas. Hvala svim građanima koji su nam donirali ono što su mogli, prosječna naša donacija je 20 puta manja od prosječne donacije HDZ-a. Tu se vidi tko stoji iza nas, a tko stoji iza njih."

"Veliki su izazovi pred nama, sprema nam se velika kriza. Pokazali smo da jedna mala iskra može vratiti nadu i optimizam, da možemo bolje kao društvo, da možemo pravednije, zelenije, jednakije i da možemo - zajedno."

"Prvi korak je bio da uđemo u Sabor, drugi korak je da maknemo s vlasti lokalne šerife od Dubrovnika do Pule, od Karlovca do Slavonskog Broda, a ponajviše da nakon 20 godina maknemo Bandića s vlasti."

"Zadovoljni smo našim rezultatom, više nego zadovoljni smo, ali u isto vrijeme zabrinuti s jačanjem krajnje desnice u Hrvatskoj. Nema mjesta tu za nikakav trijumfalizam večeras, ali mi ćemo se boriti. Crni mrak se nadvija nad nama, ali mi smo novo svijetlo u hrvatskoj politici i vjerujte nam, kad kažem, ugasit ćemo taj mrak."

Tagovi: Tomislav Tomašević, Možemo!, Zagreb je naš!, Restart koalicija, Milan Bandić, Domovinski pokret
PROČITAJ I OVO
Mario Radić: Prerano je govoriti o DP-ovim imenima u novoj vladi
NOVA VLADA
Mario Radić: Prerano je govoriti o DP-ovim imenima u novoj vladi
ĐURĐEVAC - Sutra ćemo, kako se čini, sjesti za stol s HDZ-om, kazao je te dometnuo da su se odlučili za žurniji tempo razgovora s drugim političkim strankama.
Preminuo Mile Ćulibrk, kralj pljeskavica
IN MEMORIAM
Preminuo Mile Ćulibrk, kralj pljeskavica
BEOGRAD - U Beogradu je u 78. godini preminuo Mile Ćulibrk, koji je, među ostalim, godinama vodio poznatu ljubljansku gostionicu Čad. Nakon brisanja morao je napustiti Sloveniju i novi dom pronaći u Beogradu.
Tomašević: Nevjerojatno je da Plenković vodi listu HDZ-a za europske izbore
OCJENE
Tomašević: Nevjerojatno je da Plenković vodi listu HDZ-a za europske izbore
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik i koordinator stranke Možemo! Tomislav Tomašević izjavio je kako je nevjerojatno da predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, koji tvrdi da želi i dalje biti premijer, vodi listu HDZ-a za europske izbore, ocijenivši to izrazom slabosti i nesigurnosti.
Puhovski: Penava nedovoljno kapacitiran za situaciju u kojoj se našao
ANALITIČARI
Puhovski: Penava nedovoljno kapacitiran za situaciju u kojoj se našao
ZAGREB - "Penava je, jednostavno rečeno, nesuvisli desničar. "
Penava: Nemamo ništa protiv manjina, imamo protiv SDSS-a
DOMOVINSKI POKRET
Penava: Nemamo ništa protiv manjina, imamo protiv SDSS-a
ZAGREB - "Spremni smo na formiranje stastavljanje buduće većine i Vlade, spremni i na četiri godine u oporbi, ali spremni i na nove izbore."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE