GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U hostel Arena uselio 61 Zagrepčanin čiji su domovi stradali u potresu

U hostel Arena uselio 61 Zagrepčanin čiji su domovi stradali u potresu
SMJEŠTAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.09.2020 / 18:33
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Iz studentskog doma “Cvjetno naselje” u “Hostel Arena” u subotu je preselio 61 sugrađanin čiji su domovi stradali u potresu, a smješteni su u 30 soba, priopćeno je iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika.

Novim stanovnicima hostela na raspolaganju je prostor za druženje, rekreaciju te restoran u kojem su osigurana tri besplatna obroka na dan.

U hostelu je osiguran smještaj za 241 osobu, a danas su u hostel useljavale uglavnom višečlane obitelji koje posjeduju vlastite automobile za koje je ispred hostela osiguran besplatan parking.

U ponedjeljak i utorak u 9, 12 i 15 sati, a u slučaju potrebe i kasnije popodne, autobusi ZET-a prevozit će sugrađane iz studentskog doma u “Hostel Arena”.

Grad Zagreb jučer je iz Vlade, naime, dobio Nalog za mobilizaciju “Hostela Arena” za smještaj sugrađana stradalih u potresu, koji su do sada boravili u studentskom domu “Cvjetno naselje”.

Prema uputi gradonačelnika Milana Bandića predstavnici Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga, obišli su sugrađane stradale u potresu koji su danas uselili u “Hostel Arena”.

Temeljem jučerašnjeg naloga gradonačelnika Bandića, a na zahtjev sugrađana, kupljeni su frižideri koji su danas postavljeni u sobama. Na zahtjev gradonačelnika osiguran je i organiziran prijevoz za školarce, navodi se u priopćenju.

U hostelu se nalazi i ured Crvenog križa Grada Zagreba, a od ponedjeljka ujutro će djelovati i gradski ured u kojem će sugrađanima na raspolaganju biti predstavnici ureda za gospodarstvo, obrazovanje, socijalu, UHS, imovinu i GSKG.

Ispred hostela po potrebi će biti smješten pokretni ured Holdinga.

Tagovi: hostel Arena, potres u Zagrebu, Zagrebački holding, Milan Bandić
PROČITAJ I OVO
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE