GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U Sloveniji pao broj zaraženih

U Sloveniji pao broj zaraženih
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.07.2020 / 12:27
Autor: SEEbiz / H
LJUBLJANA - U Sloveniji je u zadnja 24 sata sa 560 testiranja potvrđeno 14 novih zaraza koronavirusom, objavila je u nedjelju slovenska vlada.

To je 20 zaraženih manje nego što ih je potvrđeno prethodni dan, kad su sa znatno više testiranih, njih 1159, otkrivena 34 slučaja, najviše u jednom danu od sredine travnja.

Trenutačno je hospitalizirano 16 pacijenata, ali nijedan ne treba intenzivno liječenje. Od početka epidemije u Sloveniji ukupno je potvrđeno 1841 zaraza, a umrlo je 111 ljudi. Trenutačno je u zemlji prisutan 261 aktivan slučaj zaraze.

Direktor nacionalnog Instituta za javno zdravlje (NIJZ) Milan Krek izjavio je da je Slovenija u fazi kad ide prema vrhu drugog vala epidemije. U izjavi za medije ustvrdio je kako očekuje da će se epidemiološka slika do kraja mjeseca stabilizirati s manje novih slučajeva, "ako se u međuvremenu nešto posebno ne bi dogodilo".

Tagovi: koronavirus u Sloveniji, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE