GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vučić pred TV kamerama pokazivao fotografije obezglavljenih tijela

Vučić pred TV kamerama pokazivao fotografije obezglavljenih tijela
HOROR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2021 / 08:19
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Građani Srbije i svi gledatelji RTS-a večeras su svjedočili nezapamćenim i nestvarnim scenama. Aleksandar Vučić je nakon sjednice Savjeta za sigurnost pred TV kamerama pokazao brutalne fotografije zlodjela koje su, sumnjiči se, počinili pripadnici različitih bandi, između ostalog i ona od Veljka Belivuka.

Vučić, Aleksandar Vulin i Ana Brnabić su srpskoj javnosti pokazali fotografije obezglavljenih ljudi, leševa i oružje koje je pronađeno kod mafijaša.

- Upozoravam, sljedećih 30 sekundi maknite djecu od televizora, jer ovo što ćemo vam pokazati, jednostavno je odvratno - najavio je Vulin hvaleći se da je opasna banda definitivno razbijena.

- Dugo smo se lomili hoćemo li vam prikazati ovo, dugo smo razmišljali hoćemo vam to napraviti tako da poštujemo zakon. Ovo što ćemo vam prikazati je odvratno, zastrašujuće, iako je samo manji dio onoga čime raspolažemo - rekao je ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin.

Nakon toga su se na velikom ekranu počele 'vrtjeti' fotografije. Prva dvije fotografije prikazivale su zaplijenjeno oružje, ali nakon toga je krenuo pravi horor. Na jednoj fotografiji bila je snimka mrtvog čovjeka koji je na sebi imao tetovažu Crvene zvezde, a potom su prikazane dvije fotografije obezglavljenog tijela. Za njega je Vučić rekao da je bio navijač Partizana.

- Htjeli smo pokazati s kakvim psihopatima država ima posla. Taj rat između klanova i bandi dostigao je razmjere da su ljudi ubijani na monstruozan način - rekao je Vučić dodavši da je zaplijenjen ogroman arsenal oružja.

- Ono što je naša poruka - s ovom bandom smo završili, a onima koji ih misle naslijediti poručujem: gotovi ste, završit ćete iza rešetaka. Ti monstrumi su svoje radnje snimali i time se hvalili prijateljima, ali i protivnicima.

Tagovi: Aleksandar Vučić, Velja Nevolja, Veljko Belivuk, Aleksandar Vulin, Ana Brnabić
PROČITAJ I OVO
Nova akcija EU tužitelja, troje uhićenih
UHIĆENJA
Nova akcija EU tužitelja, troje uhićenih
ZAGREB - Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu pokrenuo je istragu protiv četiri osobe i jedne tvrtke zbog tri subvencijske prijevare i krivotvorenja isprava.
Umirovljenici razočarani: Dobili manji dodatak od očekivanog
RAZOČARANI
Umirovljenici razočarani: Dobili manji dodatak od očekivanog
ZAGREB - Umirovljenici su u srijedu dobili još jedan Vladin dodatak, ali umjesto veselja, neugodno ih je iznenadio manji iznos od onoga koji su očekivali.
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
PODRHTAVANJE TLA
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
ZAGREB - Prema prvim podacima, potres se dogodio 13 kilometara od grada Tolmezza, a osjetio se i u susjednim zemljama, uključujući Sloveniju i dio Hrvatske.
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
REAKCIJE
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin osudio je optužbe Zapada da se Rusija planira boriti protiv Europe. Nazvao ih je "potpunom besmislicom".
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
PORUKE
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
MEĐUGORJE - Nekadašnji “gazda” GNK Dinamo i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić prekinuo je nakon godinu dana medijsku šutnju i dao veliki dvosatni intervju za Avaz TV.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE