GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zbog porasta broja zaraženih varaždinska bolnica ukida hladni operacijski program

Zbog porasta broja zaraženih varaždinska bolnica ukida hladni operacijski program
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2021 / 12:57
Autor: SEEbiz / H
VARAŽDIN - Varaždinska županija ima 55 novih slučajeva zaraze koronavirusom, umrla je jedna osoba, a zbog rasta broja hospitaliziranih u Općoj bolnici Varaždin ukinut je tzv. hladni operacijski program, izvijestili su u utorak iz županijskog Stožera civilne zaštite.

S novih 55 slučajeva, broj novozaraženih u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 444, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 723.

Testiran je 631 uzorak pri čemu je udio pozitivnih među simptomatskim pacijentima 22 posto, a udio u svim testiranim uzorcima iznosi dvet posto.

Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 118 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je 80 smješteno na lokaciji u Varaždinu, a 38 u Klenovniku. U jedinici intenzivnog liječenja nalazi se 18 osoba, od kojih je 15 na respiratoru. U posljednja 24 sata umrla je jedna osoba pozitivna na covid-19.

Zbog naglog rasta broja hospitaliziranih, jučer je u Općoj bolnici Varaždin ukinut hladni operacijski program. Samo tijekom jučerašnjeg dana hospitalizirano je 17 novih pacijenata zbog teže kliničke slike uzrokovane bolešću covid-19.

Od početka epidemije na području Varaždinske županije evidentirano je 17.597 zaraženih koronavirusom. Aktivnih slučajeva zaraze je 727.

Tagovi: varaždinska bolnica, vojni šator
PROČITAJ I OVO
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE