GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zelena tranzicija u fokusu dvadesete PRO PR konferencije

Zelena tranzicija u fokusu dvadesete PRO PR konferencije
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2022 / 12:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Međunarodna PRO PR konferencija i njezino 20. jubilarno izdanje održat će se od 04. do 07.05. u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.

Sudionike konferencije očekuje 16 predavanja i 2 panela, a moto ovogodišnje konferenciji je “green public relations, green responsibilities” - “zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost”. Svoj dolazak među ostalima potvrdili su: Martin Nesirky, direktor informativne službe Ujedinjenih naroda, John Shield, direktor komunikacija na BBC-ju, Carlos Chaguaceda, direktor komunikacija Museo Nacional Del Prado, Erik den Hoedt, ravnatelj operative u Ministarstvu općih poslova u Nizozemskoj, a osim stranih predavača govorit će i oni domaći i regionalni.

Panel pod nazivom: “Telling the truth, is it enough to cut thru the fog of lies” - "Govoriti istinu, je li dovoljno prorezati maglu laži", moderirat će Richard Linning, a Jelena Gavrilović Šarenac, voditeljica korporativnih komunikacija u Henkelu, moderirat će panel “Green communications in sustainable development communications” - “Zelene komunikacije u komunikacijama održivog razvoja”.

“Sretan sam što je ovo “putovanje”, koje traje 20 godina uspjelo staviti PRO PR konferenciju u liderski položaj edukacijske platforme koja je pod motom “Networking In Motion” - “Povezivanje u pokretu”, fokusirana na teme odnosa s javnošću. U ovih 20 godina organizirano je 285 predavanja, 32 radionice i 33 panela, te više od 4100 sudionika bio je dio ove konferencije. Volim uvijek naglasiti da ona nije nikakav spektakl, mi smo fokusirani na znanje, primjere iz prakse odnosa s javnošću i povezivanje koje predstavlja jedan od ključeva uspjeha. Namijenjeni smo svima onima koji se bave odnosima s javnošću što je veliki organizacijski izazov, ne zbog programskih tematika, već zbog lidera koji stvaraju unutar ove industrije odnosa s javnošću, a njih je zaista malo unutar regije koji svakodnevno upravljaju ugledom, a da su priznati zbog svog rada, etičnosti u poslovanju i neprestanom učenju što se u konačnosti može brzo i procijeniti. Iako svi govore o digitalnoj transpormaciji, digitalne komunikacija ne mogu bez odnosa s javnošću koji su također doživjeli svoju transformaciju, onu sadržajnu, organizacijsku, ali i kroz svoje oblike zadataka koji se neprestano nadograđuju šireći obzore općoj i internoj javnosti.” izjavio je Danijel Koletić, Predsjednik organizacijskog odbora Međunarodne PRO PR konferencije.

U sklopu ovogodišnjeg PRO PR-a, 11. put za redom dodijelit će se PRO PR GLOBE Awards priznanja. Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran je na dodjelu priznanja pojedincima, a ne projektima. U skladu s pravilnikom, bivši dobitnici ovog priznanja nominiraju buduće, a u ovom procesu ne uplaćuju se nikakva financijska sredstva. Osim PRO PR GLOBE Awards priznanja pojedincima, dodijelit će se tradicionalno priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Indigo Awards, 05.05. u sklopu svečane ceremonije.

Konferenciju je utemeljila agencija Apriori World, a ovo je ujedno i jedina konferencija kojoj potporu pruža vodeće svjetsko udruženje za odnose s javnošću PRCA - The Public Relations and Communications Association sa sjedištem u Londonu, Singapuru i Dubai-u.

Tagovi: PRO PR konferencija, zelena tranzicija, Danijel Koletić, Plitvička jezera
PROČITAJ I OVO
Hrvatska vodeća u Europi po zalihama pitke vode
VODE
Hrvatska vodeća u Europi po zalihama pitke vode
ZAGREB - Svjetski je dan voda, globalne kampanje kojoj je cilj podizanje svijesti o važnosti vode te promicanja održivog korištenja vodnih resursa.
Kokain se u Zagrebu najviše šmrče petkom
ISTRAŽIVANJE
Kokain se u Zagrebu najviše šmrče petkom
ZAGREB - Konzumacija kokaina porasla je u cijeloj Europi, pokazala je danas studija otpadnih voda diljem EU. Najviše razine ostataka kokaina pronađene su u Belgiji, Španjolskoj, Portugalu i Nizozemskoj, prenosi Reuters.
Njemački tenkovi stižu u Ukrajinu
PREOKRET NA BOJIŠTU?
Njemački tenkovi stižu u Ukrajinu
KIJEV - Čelnik posebnog stožera za Ukrajinu saveznog Ministarstva obrane je jasan: Njemačka drži svoju riječ i već u ožujku Ukrajini stižu tenkovi. A to oružje će promijeniti stanje na bojištu.
MORH: Tijekom vježbe kod Velike Gorice pala bespilotna letjelica
NESREĆA
MORH: Tijekom vježbe kod Velike Gorice pala bespilotna letjelica
ZAGREB - Ministarstvo obrane Republike Hrvatske izvijestilo je o današnjem izvanrednom događaju s dronom tijekom redovite obuke.
Streljivo i iz Hrvatske za Ukrajinu
NAORUŽAVANJE
Streljivo i iz Hrvatske za Ukrajinu
ZAGREB - Thiery Breton, povjerenik Europske komisije za unutarnje tržište, uskoro će doći u Hrvatsku kako bi razgovarao s predstavnicima vojne industrije o njihovim mogućnostima proizvodnje streljiva za potrebe država članica EU i Ukrajinu, potvrđeno je Jutarnjem listu iz Europske komisije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE