GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aplikacija za provjeru cijene goriva u Federaciji BiH

Aplikacija za provjeru cijene goriva u Federaciji BiH
GORIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.05.2020 / 11:00
Autor: SEEbiz / energetika-net
SARAJEVO - Građani Federacije BiH, koji koriste Apple mobilne uređaje, iPhone i iPad, od ovoga tjedna mogu besplatno koristiti mobilnu aplikaciju FMT FBiH oil info, a koja im omogućava praćenje cijena naftnih derivata te, primjerice, udaljenost od pojedine benzinske postaje.

Besplatno preuzimanje ove aplikacije moguće je izravno na App Store servisu, kao i poveznicom ili skeniranjem QR koda koji se nalaze na internetskoj stranici Federalnog ministarstva trgovine, rekao je federalni ministar trgovine Zlatan Vujanović.

Dosadašnje praćenje cijene naftnih derivata na Android platformi pokazalo je izuzetno dobre rezultate i postignuta je puna svrha njenog uvođenja, javlja vlada FBiH.

"Naime, do sada je bila dostupna inačica aplikacije za mobilne telefone s Android operativnim sustavom, a sada je dostupna i verzija za iOS. Ova aplikacija ima više od 50 000 korisnika te je imala pozitivne komentare na Google Play servisu, odnosno više od 90 posto korisnika je aplikaciji dalo maksimalnu ocjenu pet", istaknuo je.

Tagovi: Aplikacija za provjeru cijene goriva, FMT FBiH oil info, Zlatan Vujanović, Federacija BiH, cijene goriva
PROČITAJ I OVO
Norveška ulaganja u naftu i plin smanjena zbog pandemije
INVESTICIJE
Norveška ulaganja u naftu i plin smanjena zbog pandemije

OSLO - Očekuje se da će norveška ulaganja u naftu i plin, koji su ključni pokretač gospodarstva te zemlje, tijekom 2021. godine naglo pasti nakon što su ove godine rasla manje od očekivanja, pokazalo je u četvrtak istraživanje nacionalne statističke agencije (SSB).

Objavljen natječaj za četiri geotermalna projekta
POTENCIJALI
Objavljen natječaj za četiri geotermalna projekta
ZAGREB - Agencija za ugljikovodike objavila je u srijedu natječaje za četiri istražna prostora namijenjena istraživanju geotermalnih voda u energetske svrhe, a riječ je o području Dravske potoline (depresije), u kojem je dokazan značajan geotermalni potencijal, odnosno vode iznimno visoke temperature.
Grupacija za energiju vjetra: Nismo gurali interese niti jednog investitora
VJETROELEKTRANE
Grupacija za energiju vjetra: Nismo gurali interese niti jednog investitora
ZAGREB - Iz Zajednice obnovljivih izvora energije HGK osuđuju preferencijalni tretman nekih investitora i poručuju kako se zbog takvih izoliranih slučajeva u medijima nepravedno stigmatizira cijela branša.
Nafta prvi put u tri mjeseca skuplja od 40 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Nafta prvi put u tri mjeseca skuplja od 40 dolara
LONDON - Cijene nafte premašile su u srijedu na međunarodnim tržištima 40 dolara i to prvi puta od ožujka, ohrabrene nižim američkim zalihama, očekivanjima nastavka rezova proizvodnje te naznakama oporavka potražnje nakon krize zbog koronavirusa.
Plinacro koristi dronove za nadzor trase plinovoda
DRONOVI
Plinacro koristi dronove za nadzor trase plinovoda
ZAGREB - Plinacro je u srijedu objavio da je bespilotnom letjelicom snimio 60-ak kilometara trase plinovoda Bosiljevo-Split, a analiza snimljenog materijala je pokazala da nema propuštanja plina, ali je na jednom dijelu trase izgrađena nedopuštena građevina, dok su na nekoliko mjesta uočeni divlji deponiji otpada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE