GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

JANAF prvi puta kao punopravni član sudjelovao na konferenciji IAOT-a

JANAF prvi puta kao punopravni član sudjelovao na konferenciji IAOT-a
KONFERENCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 16:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Član Uprave JANAF-a Vladislav Veselica sudjelovao je danas, 26. studenoga 2020. godine na video konferenciji predstavnika društava članica Međunarodnog udruženja naftnih transportera (IAOT).

Na konferenciji su sudjelovali, uz JANAF, predstavnici Transnefta, Transpetrola, MERO-a, Gomeltransneft Druzhba-e, MOL-a, KazTransOil-a, China National Petroleum Corporation-a, Ukrtransnafta-e i Caspian Pipeline Consortium-a, koji su se osvrnuli na ovu izuzetno izazovnu poslovnu godinu te najavili poslovne aktivnosti za 2021. godinu.

„Ova je godina bila godina brojnih izazova za sve nas na globalnom i nacionalnom gospodarskom planu. No, unatoč pandemiji COVID-a 19, JANAF d.d. je u ovoj godini stabilno poslovao uz osiguranu visoku iskorištenost skladišno-transportnih kapaciteta“, istaknuo je u svom obraćanju član Uprave Veselica te dodao kako je time JANAF potvrđuje svoju prepoznatljivost kao pouzdan partner za sve korisnike svojih usluga. Osvrnuvši se na nedavno sklopljene ugovore za transport i skladištenje za iduće razdoblje, istaknuo je kako su to pokazatelji za stabilno poslovanje, rast i razvoj i u 2021. godini te će omogućiti nova ulaganja za daljnja poboljšanja JANAF-ovog sustava, a samim time i nove poslovne partnere.

„Osnaženi takvim poslovnim predviđanjima, za očekivati je kako će 2021. godina biti uspješna poslovna godina za JANAF“, poručio je Veselica.

JANAF d.d. je u listopadu ove godine postao punopravni član Međunarodnog udruženja naftnih transportera koje je osnovano 2013. godine s ciljem da članicama udruženja pruži potporu u suradnji i razvoju djelatnosti transporta i skladištenja nafte i naftnih derivata na međunarodnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Tagovi: Vladislav Veselica, Transneft, Transpetrol, MERO, Gomeltransneft Druzhba, MOL, KazTransOil, China National Petroleum Corporation
PROČITAJ I OVO
Zbog korone zatvorene neke benzinske postaje Petrola
ZATVARANJE
Zbog korone zatvorene neke benzinske postaje Petrola
LJUBLJANA - U pojedinim dijelovima Slovenije nedavno je primijećeno zatvaranje ili skraćenje radnog vremena pojedinih Petrolovih benzinskih postaja.
Neto dobit Aramca katapultirana 90%
UZLET
Neto dobit Aramca katapultirana 90%
RIJAD - Saudijski naftni div Aramco izvijestio je u nedjelju o nevjerojatnom porastu neto dobiti od 90% u drugom tromjesečju i rekordnim polugodišnjim rezultatima.
Elektroprivreda BiH ostala bez koncesije za VE Podveležje 2
KONCESIJE
Elektroprivreda BiH ostala bez koncesije za VE Podveležje 2
SARAJEVO - Elektroprivreda BiH je izrazila interes za izgradnju vjetroelektrane Podveležje 2, ali je Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona prihvatila inicijativu druge pravne osobe za stjecanje koncesijskih prava na tom lokalitetu.
Rusija počela slati Mađarskoj više plina od ugovorene količine
PLIN
Rusija počela slati Mađarskoj više plina od ugovorene količine
BUDIMPEŠTA - Mađarska, članica Europske unije, priopćila je u subotu da joj je Rusija počela dopremati više prirodnog plina nego što su predvidjele u ranijim trgovinskim ugovorima, nakon posjeta njezina ministra vanjskih poslova Moskvi u srpnju.
Rosneft: Cijene goriva u Njemačkoj će rasti
UPOZORENJE
Rosneft: Cijene goriva u Njemačkoj će rasti
BERLIN - Ruska naftna kompanija Rosneft upozorila je da bi proizvodnja mogla dramatično pasti u rafineriji u pokrajini Brandenburg zbog skorog prekida uvoza nafte iz Rusije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE