GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Petrol u sveobuhvatnu obnovu benzinskih postaja Barje

Petrol u sveobuhvatnu obnovu benzinskih postaja Barje
OBNOVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2023 / 13:13
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Petrol će u ponedjeljak ujutro započeti s temeljitom obnovom benzinskih postaja Barje jug i Sever na južnoj ljubljanskoj obilaznici.

Predviđeno je da radovi traju do kraja godine. Za vrijeme izvođenja radova oba prodajna mjesta Petrola bit će zatvorena, ali će odmorište raditi. Nakon obnove, između ostalih, bit će dostupni restorani McDonald's i Marche.

Oba Petrolova prodajna mjesta smatraju se zastarjelim u odnosu na suvremene potrebe. „Dva prodajna mjesta nalaze se uz jednu od najprometnijih prometnica u Sloveniji. S obzirom na starost dvaju objekata, izgrađenih 1990. godine, mi u Petrol grupi odlučili smo na mjestu postojećih objekata izgraditi dva potpuno nova prodajna mjesta koja će zadovoljiti suvremene zahtjeve i nuditi mogućnost razvoja novih sadržaja i prilagođavanja trendovima. ”, kazali su na početku iz tvrtke, za voditelja projekta imenovan je Jože Smolič, koji je u upravi Petrola odgovoran za prodaju.

Iz tvrtke kažu da početak rada predstavlja i vrlo važnu prekretnicu u razvoju nove generacije prodajnih mjesta. "Prodajna mjesta će se svojom veličinom, kvalitetom, raznolikošću i raznolikošću ponude pozitivno istaknuti u ovom dijelu Europe te će postaviti nove, više standarde u području prodajnih mjesta", predviđa Smolič.

Kako pojašnjavaju iz Petrola, nova prodajna mjesta Barje jug i sjever kupcima će nuditi široku ponudu proizvoda i usluga, a posjetitelji će moći birati između tri različita ponuđača hrane u kompleksima koji će biti veći od 1000 četvornih metara - Fresh , Marche i McDonald's. Potonji će nuditi i mogućnost kupovine hrane u vozilu. U prodajnom prostoru bit će postavljena još četiri caffe kutka s izlozima pekarskih proizvoda.

Kada je riječ o točenju goriva, servisi će imati 18 punionica za osobna vozila i šest punionica za teretna vozila. Na lokacijama će kupci moći kupiti cjelokupnu paletu Petrol goriva, au budućnosti će biti moguće postaviti i punionicu za ukapljeni prirodni plin i vodik. U prodajnom prostoru bit će 30 parkirnih mjesta za vozače teretnih vozila, a s 90 parkirnih mjesta upravljat će Darsa.

Poseban prostor bit će namijenjen i vozačima električnih vozila jer su predviđene četiri punionice s ultrabrzim punionicama, a kasnije postoji mogućnost proširenja punionica na odmorište i prostor za smještaj spremnika baterija. Energija za punjenje električnih vozila i samoopskrbu prodajnog mjesta dobivat će se iz solarnih panela koji će biti postavljeni na krovu obaju prodajnih mjesta, priopćio je i najveći trgovac gorivima u zemlji.

Tagovi: Petrol, BENZIN, nafta
PROČITAJ I OVO
Objavljene nove cijene goriva
GORIVO
Objavljene nove cijene goriva
ZAGREB - Sutra nas očekuju nove cijene goriva.
Oštar tjedni pad cijena nafte
NAFTNO TRŽIŠTE
Oštar tjedni pad cijena nafte
LONDON - Cijene nafte prošloga tjedna su pale oko 7 posto jer trgovce zabrinjava usporavanje rasta najvećih svjetskih gospodarstava zbog čega slabi i potražnja za 'crnim zlatom'.
Rusiji prijeti nestašica benzina
UKRAJINSKI NAPADI
Rusiji prijeti nestašica benzina
MOSKVA - Val napada ukrajinskih bespilotnih letjelica na naftne rafinerije duboko u Rusiji natjerao je Kremlj da se bori za obranu vlastitog teritorija dok istovremeno vodi rat sa svojim susjedom, izvještava Politico.
Od utorka blago pojeftinjenje goriva
CIJENE GORIVA
Od utorka blago pojeftinjenje goriva
ZAGREB - Od utorka nas očekuje blago smanjenje cijena goriva.
Cijene nafte zadržale se ispod 84 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte zadržale se ispod 84 dolara
LONDON - Cijene nafte zadržale su se u petak na međunarodnim tržištima ispod 84 dolara budući da je posustalo zapošljavanje u SAD-u raspirilo zabrinutost za potražnju, neutraliziravši signale vodećih proizvođača da bi mogli smanjivati opskrbu i u drugoj polovini godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE