GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schneider Electric imenovao tri nova direktora za područje Hrvatske i regije

Schneider Electric imenovao tri nova direktora za područje Hrvatske i regije
IMENOVANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.06.2021 / 15:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Schneider Electric, kompanija koju je nedavno analitička kuća Corporate Knights proglasila prvakom u ostvarivanju ekološke održivosti, imenovala je tri nova direktora za područje Hrvatske i to u sektorima «Industrija i Integratori»,«Energetika» i «Marketing».

Na poziciju direktora marketinga promoviran je Denis Cedilak, koji je osim za tržište Hrvatske, zadužen i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Cedilakovo imenovanje također je promocija s prijašnje pozicije, jer je od ožujka 2019. bio voditelj marketinga za prodajne kanale.

- Moj poslovni cilj i zadatak na novoj poziciji je zajedno s timom implementirati marketinšku strategiju te još više ubrzati digitalnu transformaciju. Ovo imenovanje mi omogućuje da na pravi način iskoristim iskustvo i znanje koje sam stekao na prethodnoj poziciji uz iskustvo iz drugih industrija i da kao kompanija i dalje radimo na poboljšanju korisničkog iskustva koje je strateška vizija naših ulaganja i akcija, izjavio je Denis Cedilak te nadodao kako će marketinše aktivnosti razvijati u skladu s učestalim promjenama koje se događaju na tržištu.

Na poziciju direktora prodaje sektora «Industrija i Integratori» nakon šest godina provedenih u različitim divizijama unutar kompanije dolazi Tomislav Ščrbak, a bit će zadužen za dva tržišta – Hrvatsku i Sloveniju.

- Jedan od strateških ciljeva našeg sektora je razvijanje partnerske mreže naših kupaca, jer osim vrhunskih rješenja, prava snaga Schneider Electrica je u partnerima s kojima možemo ponuditi kompletna pametna rješenja za sve industrijske segmente, te time olakšati praćenje i nadzor postrojenja., izjavio je Tomislav Ščrbak povodom imenovanja i dodao kako će kompanija posebno promicati inovativna IoT rješenja s ciljem povećanja efikasnosti i praćenja proizvodnih pogona s naglaskom na integraciju kibernetičke sigurnosti.

Na poziciju direktora imenovan je i Antonio Obratov, koji je nakon pozicije voditelja ključnih kupaca promoviran u poziciju direktora Energetike za tržišta Hrvatske i Slovenije.

- U Schneider Electricu imamo jasan cilj nastavka stvaranja povezanih tehnologija koje preoblikuju industriju, te povećavaju efikasnost kroz cijeli elektroenergetski sektor, od najjednostavnijih do složenih operativnih rješenja. Kao najveće izazove u narednom periodu vidim stablizaciju tržišta, promjenu načina rada i razmišljanja te osiguranje održivog i zelenog poslovanja», zaključio je Antonio Obratov.

Tagovi: Schneider Electric, Antonio Obratov, Denis Cedilak, Tomislav Ščrbak
PROČITAJ I OVO
Janaf predlažu rekordnu dividendu
DIVIDENDA
Janaf predlažu rekordnu dividendu
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Jadranskog naftovoda predložit će Glavnoj skupštini Društva donošenje odluke o raspodjeli dobiti za poslovnu 2023. godinu.
Cijene nafte pale na 88 dolara zbog nagađanja o odlukama Feda
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte pale na 88 dolara zbog nagađanja o odlukama Feda
LONDON - Cijene nafte kliznule su u srijedu na međunarodnim tržištima na 88 dolara, održavajući nagađanja trgovaca o šansama da posustajanje poslovne aktivnosti u SAD-u potakne središnju banku na sniženje kamatnih stopa, što bi poduprlo i potražnju za energentima.
Srbija: Nema više popusta na računima za struju
STRUJA
Srbija: Nema više popusta na računima za struju
BEOGRAD - Sa martovskim računima za struju istekao je rok za popuste koji su, prema uredbi Vlade Srbije, važili od 1. oktobra 2023. do 31. marta 2024. godine.
Luka Koper novom solarnom elektranom pokrila desetinu vlastitih potreba
OIE
Luka Koper novom solarnom elektranom pokrila desetinu vlastitih potreba
KOPER - Luka Koper će sljedećih godina u elektrifikaciju uložiti više od 100 milijuna eura, najavljeno je na današnjem otvorenju solarne elektrane na krovovima skladišta generalnih tereta.
Murphy: Sat otkucava za Južnu interkonekciju
PLINOVOD
Murphy: Sat otkucava za Južnu interkonekciju
NEUM - Potrebno je u Federaciji BiH usvojiti zakon o Južnoj interkonekciji i aplicirati za sredstva prije nego to bude zauvijek izgubljeno, upozorio je ambasador SAD u BiH Michael Murphy na Energetskom samitu 2024 koji se oržava u Neumu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE