GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schneider Electric predstavio uređaj za neprekidno napajanje

Schneider Electric predstavio uređaj za neprekidno napajanje
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.06.2021 / 09:41
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, objavio je globalnu dostupnost uređaja Galaxy VL 200-500 kW (400V/480V), trofaznog uređaja za neprekidno napajanje (UPS - Uninterruptible Power Supply).

Riječ je o najnovijoj inačici Galaxy obitelji proizvoda. Taj kompaktni, iznimno efikasan uređaj za neprekidno napajanje, dostupan svugdje u svijetu, pruža gotovo 99-postotnu učinkovitost u ECOnversion™ načinu rada te povrat ulaganja u roku manjem od dvije godine (ovisno o modelu). Namijenjen je srednje velikim i velikim podatkovnim centrima te za uporabu u poslovnim zgradama i industrijskim pogonima.

Danas, kada je kvadratura podatkovnog centra sve skuplja, kompaktni dizajn uređaja Galaxy VL - koji zauzima samo polovicu prostora u odnosu na prosječnu veličinu takvih uređaja u industriji, samo 0,8 četvornih metara - velika je prednost. Kao i njegova modularna, skalabilna arhitektura koja profesionalcima u podatkovnim centrima omogućuje postupno povećanje snage, od 200 do 500 kW, modulima od 50 kW, te na taj način osigurava prilagodljivost i rast infrastrukture u skladu s poslovnim potrebama.

Uz to, Galaxy VL je uređaj kojim Schneider Electric uvodi u funkciju Live Swap - pionirsku osobinu zaštite od strujnog udara tijekom dodirivanja, u procesu dodavanja ili zamjene modula. Tijekom tog postupka uređaj za neprekidno napajanje je u funkciji i potpuno operativan, čime se postiže dodatni kontinuitet poslovanja i spriječavaju nepredviđeni zastoji u radu. Live Swap zaštita od strujnog udara zaposlenike štiti i dodatno, jer, kako bi ubacili ili zamijenili modul, više ne moraju UPS uređaje nositi na održavanje ili na zamjenu baterija.

“Novi, energetski učinkovit uređaj Galaxy VL postavlja iznimno visok standard inovativnosti u razvoju uređaja za neprekidno napajanje. Oblikovan je tako da našim korisnicima pomogne u rastu poslovanja, zauzima manje prostora i ima povoljniji trošak vlasništva”, rekao je Mustafa Demirkol, potpredsjednik za marketing trofaznih uređaja za neprekidno napajanje u Schneider Electricu.

„Riječ je o našoj usredotočenosti na buduće zahtjeve podatkovnih centara, u adresiranju zahtijeva kao što su prilagodljivost, otpornost, učinkovitost i održivost. Prinova u obitelji Galaxy uređaja je Green Premium – što znači da je riječ o uređaju vrhunskih performansi, koji udovoljava zahtjevima održivosti i ispunjava nedostatak na tržištu uređaja srednje snage.”

Tagovi: Schneider Electric, Galaxy VL 200-500 kW, uređaj za neprekidno napajanje
PROČITAJ I OVO
Cijene nafte pale nakon iranskih poruka
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte pale nakon iranskih poruka
LONDON - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema 86 dolara budući da su ulagače umirile poruke Irana nakon incidenta sa "sumnjivim" dronovima, prigušivši strahovanja od eskalacije izraelsko-iranskog sukoba.
Bajatović: Gas za privredu od 1. maja jeftiniji za 15%
GAS
Bajatović: Gas za privredu od 1. maja jeftiniji za 15%
BEOGRAD - Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović najavio je danas da će gas za privredu, odnosno industrijske potrošače, od 1. maja biti jeftiniji za oko 15 odsto, ali i naveo da se cena za domaćinstva neće menjati.
Dioničarima Petrola ove godine dividenda od 1,80 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Petrola ove godine dividenda od 1,80 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Petrola predlažu skupštini da se za isplatu prošlogodišnje dividende izdvoji 1,80 eura bruto po dionici, što je 30 centi više od dividende za 2022.
Nafta skočila za 3%, zlato dosegnulo rekord nakon što je Izrael započeo napad na Iran
REAKCIJE
Nafta skočila za 3%, zlato dosegnulo rekord nakon što je Izrael započeo napad na Iran
NEW YORK - Cijene nafte skočile su u petak više od 3% nakon što je Izrael izveo napad na Iran, što je izazvalo strahove od širenja rata na Bliskom istoku.
Nafta i dalje iznad 87 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Nafta i dalje iznad 87 dolara
LONDON - Cijene nafte zadržale su se u četvrtak na međunarodnim tržištima iznad 87 dolara budući da su nove američke sankcije Iranu i Venezueli neutralizirale stišane napetosti na Bliskom istoku i naznake posustajanja potražnje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE