GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Al Pacino prvi put u tv-seriji

Al Pacino prvi put u tv-seriji
GLUMAČKA LEGENDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.02.2020 / 08:19
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Prvi put u svojoj više od pet desetljeća dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Pacino okušao se u tv-seriji koja će se u petak početi prikazivati na Amazon Prime Videu.

Radnja serije 'Hunters' smještena je u New York 1977. Priča prati Meyera Offermana (Al Pacino), vođu grupe lovaca na naciste koji je preživio holokaust. On otkriva da u Sjedinjenim Državama u tajnosti žive stotine visokih nacističkih dužnosnika koji planiraju uspostaviti Četvrti Reich. Zadaća 'lovaca' je da ih 'izvuku' iz njihovih skloništa i privedu pravdi.

Serija je nadahnuta istinitom pričom i posvećena je pokojnoj baki tvorca serije Davida Weila, koja je preživjela holokaust.

"Nikada dosad nisam snimao seriju od 10 epizoda. Dakle, to je nešto poput 12-satnog filma", rekao je za Reuters Pacino, koji u travnju navršava 80 godina.

"Usput, ovo je luda priča ... Ludi horor, stvarno zastrašujuća... Istodobno teška i puna dubokih emocija", rekao je Pacino, koji je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara nominiran za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Irac".

Redatelj serije David Weil želio je ispripovijedati priču svoje bake, njezina iskustva iz rata o kojima mu je govorila dok je bio dijete.

"Ovo je svojevrsno 'ljubavno pismo' mojoj baki", kazao je. "Želio sam prenijeti njezinu priču sljedećoj generaciji i podučiti ljude o holokaustu kako bismo spriječili da se tako nešto ikada više ponovi".

Tagovi: Al Pacino, Amazon Prime Video, David Weil, Amazon
PROČITAJ I OVO
Tena Štivičić nova ravnateljica Drame HNK
DOBRE VIJESTI
Tena Štivičić nova ravnateljica Drame HNK
ZAGREB - Pred kraj kazališne sezone u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu događaju se promjene u vrhu Drame. Dosadašnja ravnateljica Drame Nenni Delmestre zbog osobnih i obiteljskih razloga se od 10. lipnja 2024. povlači, a na to mjesto dolazi Tena Štivičić.
Toni Montano pronađen mrtav
IN MEMORIAM
Toni Montano pronađen mrtav
BEOGRAD - Srbijanski roker Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je u srijedu u 63. godini.
Mladi umjetnici svojim radovima zauzeli poslovne prostore diljem Zagreba
SALON MLADIH
Mladi umjetnici svojim radovima zauzeli poslovne prostore diljem Zagreba
ZAGREB - Izložbeni program 37. salona mladih u Zagrebu nastavlja se malim festivalom suvremene umjetnosti u poslovnim prostorima – Takeover kojeg organizira Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, u okviru EU projekta CreART 3.0.
Goran Marković odselio u Trst
UMETNIK I POLITIKA
Goran Marković odselio u Trst
BEOGRAD - Jedan od najvećih srpskih umetnika i intelektualaca Goran Marković već neko vreme živi u Trstu, popularnom italijanskom gradu na Jadranskom moru.
Paul McCartney postao prvi britanski glazbeni milijarder
BOGATSTVO
Paul McCartney postao prvi britanski glazbeni milijarder
LONDON - Paul McCartney, koji je svoju glazbenu karijeru započeo s Beatlesima, postao je prvi britanski glazbenik koji je postao milijarder, prema listi bogataša Sunday Timesa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE