GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Balašević se dobro oporavlja

Balašević se dobro oporavlja
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.02.2021 / 14:50
Autor: SEEbiz / H
BEOGRAD - Nakon što je cijela regija jučer ostala u šoku zbog vijesti da je legendarni novosadski pjevač, 67-godišnji Đorđe Balašević hitno primljen u beogradsku Infektivnu kliniku, danas iz susjedstva stižu bolje vijesti.

Istina je da se Balašević već nekoliko dana nalazi na liječenju u klinici zbog obostrane upale pluća, ali, kako saznaje Kurir, pjevač se dobro osjeća i nema znatnije tegobe.

Nakon doručka slavni je kantautor danas obavio telefonski razgovor s obitelji, a zatim je komunicirao s liječnicima, s kojima se čak i našalio. Dobro je raspoložen i ne žali se na tegobe, tvrdi dobro upućeni sugovornik za srbijanski Kurir.

Balašević je navodno punih desetak dana imao simptome izrazito slične onima koje izaziva zaraza koronavirusom, ali se liječniku javio tek kada mu se stanje pogoršalo. Tada su liječnici ustanovili da Balašević ima upalu oba plućna krila te da je njegova hospitalizacija neophodna, stoga je upućen na Infektivnu kliniku u Beograd.

Prema Kurirovim izvorima, obitelj Balašević je izrazito zabrinuta za zdravstveno stanje poznatog glazbenika, ali vjeruju da će biti dobro i vrlo su zahvalni na stručnosti i njezi koju dobiva od liječnika i drugog bolničkog osoblja. Također, svim zabrinutim prijateljima, kolegama i fanovima zahvalili su se na podršci.

Podsjetimo, Balašević je sredinom studenog 2019. doživio infarkt. Tada je hospitaliziran i ugrađeni su mu stentovi, a zdravstveno mu se stanje popravilo.

Balašević je već 40 godina u braku s Oliverom (61) u kojem su dobili troje djece, kćeri Jovanu i Jelenu te sina Aleksu.

Upravo je Aleksa posljednjih dana bio u fokusu regionalnih medija zbog priprema za snimanje njegovog prvog filma radnog naslova „Megdan film” za koji je sam napisao scenarij, a planove mu je pomrsio koronavirus.

Tagovi: Đorđe Balašević, Olivera Balašević, Aleksa Balašević
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE